![]() |
Re: [My Scoot] Aprilia Sr
e cam copy - paste dupa al mew
numa ca al mew e set malosi de 80...si il dau la 22 de mil neg |
Quote:
Nota moderator: daca tot spuneai ca ai prezentat aici scuterul si doar ai pus un pret, te rog nu mai scrie alte preturi si nu ridica topicul cu "urgent 25 mil negociabil" (s.a.m.d.). Este sectiunea bazar, poti face linistit acolo un topic si odata la 2 zile poti si ridica postul. Bafta |
Quote:
|
asta a fost alui un prieten deaal meu alui gaby:P
|
Quote:
|
dau si eu f12.... pret neg..:)
|
Quote:
|
urs...aeroxu de la Cata?cu,carena de motor?
|
acu nu iti fie ciuda...macar recunoaste ca lái facut dupa a meu....si app ala care zice ca e vops mai de calitate...am uitat sa specific ca vops e facuta pe pc;)
|
fa-ti un control la urechi ca nu mai vezi bine :lol: daca stau sa ma uit cu atentie gasesc foarte multe diferente, dar iti zic 3 care se vad cu ochiul liber: 1 tu ai sudat o bara la coarnele STOCK, el le-a lasat asa; 2 jantele lui sunt doar o culoare ale tale sunt in doua; 3 tu ai vopsit toata sticla farului pe cand el are doar pleoape.
|
Quote:
|
va multumesc pentru sustinere ... scuterul in prezent arata mult mai bine decat in poze ... a primit un telescop nou ... un cauciuc nou ... si in primul rand merge de rupe ...
ps: bw'su deja a ajuns ... va urma si aeroxu ... sa auzim numai de bine ... asfalt uscat tuturor |
sru asa la luat desteptule tot te bagi in seama..;)) leagate de el ursule:)) aratai tu cum sta treaba
:)) |
Salut ! Arata bine acuterul .poti sa imi zici si mie cum ai pus sita aceea in spate la stop ? ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:18. |
- Copyright 2026 4Tuning