![]() |
Re: E36 - Tunning :P ..
Super tare !
|
Masina live chiar e frumoasa, nu e ea clean look cum o aveam eu dar macar are elemente de tuning care daca le faci o socoteala costa ceva. Nu mai comentati ironic doar de dragu de a comenta inainte sa va mai uitati si in ograda personala ca mie ca unu din voi dimineata se suie pe RaTb . Nu am nimic cu nimeni dar urat, mai bine nu comentati sau sunteti scurt si la obiect, nu-mi place x sau y ... Bafta !!
|
frumusica,dar usile alea nu se inchid? erau suficiente doua poze cu ele asa 'open'! vedeam si noi cum arata cu ele ''calotate''!:lol: bafta!p.s. strange bani pt taxa ca sta ministrul mediului cu ochi pe tine..poluantule!::lol:
|
Quote:
se inchid :)) ca altfel nu mai avea ecranele in tetiere :)) il pandesc :)) |
Re: E36 Tunning :P ..
Quote:
Ai stickere de vanzare ? sau ... ca as fi interesat, sal |
o inscri la bulgari ?:)
|
Masy , ai o masina superba , parerea mea este sa schimbi jantele , sunt si alea frumoase , dar pentru o asemenea masina merita mai mult , bafta!
|
se paote vedea in fiecare weekend ? daca vin prima oara e gratis?
|
Quote:
Doar weekendu asta k e expo la real berceni |
Quote:
Bafta. |
Quote:
|
Quote:
Nu inteleg ce tot posteaza ASII acestia atat de ironic cand eu am intrebat niste pareri cu ce ar trebui sa fac la ea si ce nu ...SINCER Vorbiti aiurea..Macar nu merg cu RATB ca multi altii dintre voi si care va dati mari soferi.Si cand colo va intretine MAMA SI TATA..Nu aveti bani sa reparati masina ,fugiti la parinti ca sunt bogati..Sunteti niste oameni FALSI. |
Quote:
|
Quote:
|
masina a fost prin ploiesti......chiar m-am tras cu ea...
de mers stiu ca nu mergea bine atunci pt ca i-am dat-o grav....nu tragea de 192 de cai de nici un fel.....poate intre timp s-a rezolvat problema... bafta..... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning