Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   ajutor pt pc (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/19502-ajutor-pt-pc.html)

baghy83 28-06-06 14:28

Re: ajutor pt pc

ne-am intors la vechile obiceiuri.zeci de restarturi si dupa merge

mihai134 28-06-06 21:37

mane, tu de virusi/spyware/etc ai scanat?
fa-i un reinstal de winows si daca totusi continua inlocuieste-ti componentele pe rand, in principal hardu si ramu cu altele imprumutate. si vezi cum se comporta.
daca nu , du-l la un service

Psycho 28-06-06 22:39

nu ii intra in win .. am eu fostu pc .. care sta la piciorul din dreapta acum .. e pe bara .. am ram-i fotootzi .. schimba-i rami .. si du-l la un service k dupa aia poti sa-ti iei adio d la el

SirNeo 29-06-06 03:03

dezmembreaza-l
si monteaza-l iar
----------------
[+] caldura
[+] o pise stricata sau ...
[+] ...

baghy83 29-06-06 08:07

reinstal de windows nu vreau sa-i fac ca am vreo 70 de giga in el si nu am unde sa pun marfa(nu am dvd writer) am si firewall si antivirus.sunt curat.probabil sa fie de la ram.dar nu vreau nici sa bag banii aiurea in el si sa stiu ca nu merge.nu am nici de la cine imprumuta niste ram.oricum multumesc din nou

mihai134 29-06-06 14:19

pai stai ajea, ai 70 de gigi in el numa pe o partitie, respectiv aia cu windows-ul ?

Cristi T 29-06-06 14:45

in cazul in care ai tot pe o sg partitie si nu vrei sa pierzi cei 70gb e un pmg easy splyter sau ceva de genu si poti sa faci inca o partitie cu el chiar si acum cu windowsul instalat,iti pui tot pe aia noua,pe cea veche lasi doar windowsul
iar cand o sa reinst windowsul formatezi doar partitia veche cu el.bafta nu e greu dar iti terbuiesc nishte cunostine minime

baghy83 29-06-06 22:25

am doua partitii pe fiecare cate un windows xp profesional si se blocheaza si cu una si cu cealalata.oricum nu cred ca e de la windows.se blocheaza si inainte sa faca memory testing deci chiar de la inceput fara sa mai ajunga la windows.probabil e de la ram.ma mai gandesc ce sa fac.

Cristi T 29-06-06 23:07

pai loooooooooooooooooooooool avand 2 windowsuri mananca alea memorie de rup,mi se pare normal sa nu mai incarce,ramai si tu cu unu nesatulule,mai ales ca ambele sunt xp prof,de ce ai nevoie de 2 si mai ales identice :lol:

ra2 30-06-06 11:55

am un tovaras care are un calc cu un procesor de 3.2ghz intel cu 2nuclee...1giga de memorie o place video ati radeo 9550 pro si hdd de 200gb....si ii merge in framuri...si abea la luat...de la win nu e ca la inst de 4-5ori si tot la fel mere....cam are temp cam mare in procesor....
sa fie oare de la temp ridicata de mere in framuri....astept raspuns;)

mihai134 30-06-06 13:18

nu are legatura cu temp, cel putin a procesorului. am si eu un intel la 3 ghz si stiu cum se incalzeste. in cel mai rau caz se stinge desi asta are loc de la 80*C+ in sus.
ar putea fi temp placii video (ce racire are??). desfa carcasa, si pune mana pe radiatoru ala in timpul unui jok .daca poti tine mana ceva timp, e ok. daca nu probabil ca de acolo e mai ales ca frame-urile sunt legate ce placa video si nu de proc.
ar putea fi si o incopatibilitate intre componente.

si acum stupid question :D : ce jokuri joaca ? imi pare rau pt el da placa video ii trage in jos sistemu. e putin cam depasita pt zilele astea. macar vreun 6600gt sa fi luat ;)

baghy83 30-06-06 13:20

Quote:

Originally Posted by Cristi T
pai loooooooooooooooooooooool avand 2 windowsuri mananca alea memorie de rup,mi se pare normal sa nu mai incarce,ramai si tu cu unu nesatulule,mai ales ca ambele sunt xp prof,de ce ai nevoie de 2 si mai ales identice :lol:

nu stiu cum am facut sa le instalez pe amandoua :) :) :) si acum le tin.si daca merge numai unu amandoua mananca ram?

Cristi T 30-06-06 13:36

pai cam da :P

ra2 30-06-06 13:48

Quote:

Originally Posted by mihai134
nu are legatura cu temp, cel putin a procesorului. am si eu un intel la 3 ghz si stiu cum se incalzeste. in cel mai rau caz se stinge desi asta are loc de la 80*C+ in sus.
ar putea fi temp placii video (ce racire are??). desfa carcasa, si pune mana pe radiatoru ala in timpul unui jok .daca poti tine mana ceva timp, e ok. daca nu probabil ca de acolo e mai ales ca frame-urile sunt legate ce placa video si nu de proc.
ar putea fi si o incopatibilitate intre componente.

si acum stupid question :D : ce jokuri joaca ? imi pare rau pt el da placa video ii trage in jos sistemu. e putin cam depasita pt zilele astea. macar vreun 6600gt sa fi luat ;)

pai joaca world championship snooker 2004,cs 1.6,heroes 5 da mai rar,fifa 2006 world cup....nu poate sa il desfaca ptr ca e in garantie...
e placa simpla adik are racire cum au toate placile mai simpliste...deci concluzie sa fie placa video devina?;)

mihai134 30-06-06 13:58

atunci baga everest si vezi daca are senzor de temperatura placa video (pe GPU)
si daca are garantie direct la service, care-i problema ? :)

All times are GMT +2. The time now is 02:31.

- Copyright 2026 4Tuning