![]() |
Re: Difuzoare: Mac Audio Olympic Gold 69.3 vs. Magnat Excess 693 vs. seria T de la JBL
astept si alte optiuni dar care sa se pupe cu amplificatorul pt ca pe asta deja il am
|
Re: Difuzoare: Mac Audio Olympic Gold 69.3 vs. Magnat Excess 693 vs. seria T de la JBL
am gresit ceva la specificatii pt difuzoarele Mac audio:
asta e corecta difuzoare ovale pe 3 cai dimensiuni - 6"x9" putere 200W RMS (300W max) raspuns in frecventa: 28 Hz - 26 kHz 92 dB con de kevlar tweeter dome din titaniu |
gata mam decis imi iau magnaturile si gata le-am ascultat pe toate si ordinea e asta locul 3 si cele mai slabe in ciuda puterii pe hartie de 200w difurile de la Mac Audio locul doi (dar la egalitate cu locul 1 ) JBl t si pe primul loc Magnat Excess 693 care au un raport caLITATE pret super bun
|
in sfarsit :)
da nu zici la lume de kicker :D ? |
zic mai da la alta sectiune nu aici (la prezentare auto)
|
Rog moderatorii sa inchida acest topic , cu scuzele de riguare pentru alte posturi.Multumesc anticipat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning