![]() |
Scuze dar numai apoi m-am gandit sa ma uit pe topicul respectiv cu rezultatele....
Acum le-am vazut... Raman restul \"problemelor\" Un loc de chat direct nu este? numai forum-ul? daca exista si chat pt noi, anuntati-ma si pe mine ca nu am timp sa ma uit chair la toate chestiile.... Va salut ina o data Si felicitari Akimoto :lol: |
singurul Type-R de acolo era un Civic.
nici mie nu mi-a mers zilele astea forumul. dak vrei chat direct intra pe mirc pe #4tuning |
Intr-adevar
nu a fost atent la ce am scris eram cu gandul la o integra type-r as vrea si sa stiu cine u ce nick intra dintre voi pe mIRC la #4tuning. Ar trebiu sa propunem sa se faca un chat direct pe site... Salutari inca o data... Si spuneti daca veniti la oradea...nu v-ati face de rusine cu civic, cu prelude sau cu tiburon (scuze hyundai coupe am vrut sa zic) |
nOname , ai facut usergroupul dar nu ai tinut cont de parerea celorlalti :cry:
|
n0name, pe mine m-ai lasat pe dianafara la usergroupu` ala :P ?
|
hai odata la Dracula sa te vedem si noi si atunci te bag. masina de la avatar este a ta?? am vazut ieri un leon foarte fain prin complex!
|
:lol: Am fost la Dracula bre ... sunt din Oradea .. Paul ... shi mashina din avatar , ei ... ar fi bine sa fie a mea :twisted:
|
:help: nu da nenea! promit sa nu mai fac!
|
Nenea, ma bagi si pe mine te rog in usergroup :bunch: :?:
|
Vreau sa intru in usergroup,ma baga cineva shi pe mine ?Hai ca sunt baiat bun,shi ma pricep un pic si la mashini si tuning.
|
pai daca e asa de ce nu vii la dracula ... si dupa aia te bag in TRR. luni la 8!
|
Ok.Luni la 8 o sa fiu la Dracula ,dar cum o sa va recunosc pe voi cei din TRR?
|
Apropo,luni la 20 (8 seara) presupun.
|
in parcare santem,mai multi
|
Re:
Quote:
k ? :P |
| All times are GMT +2. The time now is 15:38. |
- Copyright 2026 4Tuning