![]() |
Re: 3d works by Mandea
Quote:
|
super a iesit golful ..
te misti repede .. dar parca e un pic low poly :rolleyes2 si mie imi place mai mult primul paintjob(cel modificat in paint) .. e mai altfel :lol: |
2 Attachment(s)
Vorbeam mai sus de VRay... Uite 2 renderuri facute cu Vray a unui model vechi... E bestial VRay, ce-i drept.
|
altfel arata vray...frumos...felicitari
|
Materialele sunt super, le iei de undeva sau le faci singur?
|
Eu fac materialele, avand in vedere ca e tot cam aceeasi chestie ca si la Mental Ray... De fapt chiar mai simplu.
|
1 Attachment(s)
Ce-am mai experimentat in vray si photoshop:
Parerile si discutiile sunt bine venite :D |
mai mult photoshop aici :lol:
ideea buna dar mie mi se pare masina mult prea stralucitoare ..poate trebuia mai stearsa si la masina nu imi place limba aia de sub bara:oops: (in realitate nu se vede asa) si la rezervorul (cred) din aripa mai merg adaugate niste edges pentru a fi mai smooth... in rest... super:D edit: inca ceva.. da scaunele alea mai in spate (mult mai in spate) ;) |
Ma mir ca nu te-ai luat de cauciucuri. Acest model e facut de vreun an cam asa, pentru ca dacia si astea noi care le-am modelat cu max 10 nu le recunoaste max 2009 care are vray...
|
le'am observat dar eram sigur ca stii si tu de ele ;)
ma gandeam sa iti zic doar ce poate tie nu ti'a sarit in ochi :P |
1 Attachment(s)
New beetle render, and he is proud of the new rims:
|
se stie!!! dar ai facut o greseala cu poza aia ai puso pe cea gresitaa:|iti multumesc inca o data poate o sa mai apelez la tine:">
foarte frumose broscutele tale:) |
2 Attachment(s)
Iata inca o masina clasica: Mercedes-Benz 300 sl, Prima masina cu motor pe injectie
|
2 Attachment(s)
Niste poze de studio cu Mertzanul:
|
Sibiu nebunule?:)) si nu ziic nimic :lol:
ce pot sa zic arata mult mai bine .. e toata gama de vray? vray renderer, vray lights, vray materials, vray camera? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2026 4Tuning