Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Pentru cei ce nu dorm noaptea !!!!!!! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/194426-dorm-noaptea.html)

Ali_ump 30-06-10 15:29

Re: Pentru cei ce nu dorm noaptea !!!!!!!

Speriem prietenii plecati la cort in padure la 20 km de oras la ora 12:30 noaptea cu Ursu!:lol::lol:

silviu_fxx 05-07-10 22:56

Quote:

Originally Posted by golf.gti75 (Post 3454642)
:)) :)) :)) buna asta :)) cand ai bani cu un tovaras, cand nu cu prietena. tare :))

Pai ce sa fac daca prietena mea nu fumeaza iarba...

golf.gti75 06-07-10 08:07

Quote:

Originally Posted by silviu_fxx (Post 3495997)
Pai ce sa fac daca prietena mea nu fumeaza iarba...

acum am inteles la ce te refereai. si sa nu fiu off.
serile trecute la mine in coltul strazii mare cearta. 2 tipi cu un x5 vs un tigan cu un e36 coupe cu nr rosii. tiganu avea un cutit cat toate zilele de mare iar cei 2 pistoale. alora fiindule frica sa traga dadeau inapoi cu pistoalele in mana, iar tiganu se arunca spre ei cu suriu.

FED express 06-07-10 21:28

Quote:

Originally Posted by golf.gti75 (Post 3496410)
acum am inteles la ce te refereai. si sa nu fiu off.
serile trecute la mine in coltul strazii mare cearta. 2 tipi cu un x5 vs un tigan cu un e36 coupe cu nr rosii. tiganu avea un cutit cat toate zilele de mare iar cei 2 pistoale. alora fiindule frica sa traga dadeau inapoi cu pistoalele in mana, iar tiganu se arunca spre ei cu suriu.

Hai ca-i buna asta!! Parca vad ca pisicuta era toata cu colant si cu tziganeli pe ea:sad:
sa nu fiu off: Daca am bani i bag in tenis, machete, masini.Modific machete sau pierd timpul cu prietenii.daca nu am cash, pe calc la un Toca, Wtcc sau mai stiu eu cce joc cu masini sau ies si umplu hai'hui.In rest, lucrez intr-un atelier auto.Nopatea mai sunt filme calumeala t.V sau daca ma satur am o colectie buna de filme vechi.Ascult Rock daca nu am ce face!cam asa imi petrec eu timpul.Prietena n-am, mai ies cu baietii..:lol:

golf.gti75 07-07-10 07:23

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3498185)
Hai ca-i buna asta!! Parca vad ca pisicuta era toata cu colant si cu tziganeli pe ea:sad:
sa nu fiu off: Daca am bani i bag in tenis, machete, masini.Modific machete sau pierd timpul cu prietenii.daca nu am cash, pe calc la un Toca, Wtcc sau mai stiu eu cce joc cu masini sau ies si umplu hai'hui.In rest, lucrez intr-un atelier auto.Nopatea mai sunt filme calumeala t.V sau daca ma satur am o colectie buna de filme vechi.Ascult Rock daca nu am ce face!cam asa imi petrec eu timpul.Prietena n-am, mai ies cu baietii..:lol:

nu era cu tiganeli si nici cu colant, era el destul de tigan incat nu mai era nevoie sa mascareasca si masina.
ora 00:30 o punga de seminte, un suc si barfa

deniel 10-07-10 14:34

Aseara baietii din SR au fost la carturi in parcare la Iulius Mall. Foarte tare ...Recomand,si tine deschis pana la 1-2 noaptea.

golf.gti75 15-07-10 19:36

Quote:

Originally Posted by deniel (Post 3507736)
Aseara baietii din SR au fost la carturi in parcare la Iulius Mall. Foarte tare ...Recomand,si tine deschis pana la 1-2 noaptea.

tare asta. o sa merg si eu cu baietii ;)

DTH 16-07-10 19:42

Eu nu prea dorm noaptea :)) adică mă bag la nani mai spre dimineaţă că ...ba am photosesionuri ...ba la curse ....ori un poker la mine şi la fumat o " pipa păcii " cu prietenii sau stau pe net şi mă joc de-ale cs-ului :lol:

MeHiGH 17-07-10 21:56

Nu se uita nimeni la teleshopping ?! sau numai eu sunt de moda veche ? :???:

69RUP 19-07-10 20:36

Quote:

Originally Posted by MeHiGH (Post 3525381)
Nu se uita nimeni la teleshopping ?! sau numai eu sunt de moda veche ? :???:

Mai fain sunt concursurile alea tampite cand mai vine unu cu solutia funny :lol::lol: la teleshopping nu e actiune ;)

nea_gogu_de_la_gaze 19-07-10 20:42

Quote:

Originally Posted by 69RUP (Post 3529248)
Mai fain sunt concursurile alea tampite cand mai vine unu cu solutia funny :lol::lol: la teleshopping nu e actiune ;)

Indeed...concursu in sine...usless...intrebarile in sine...simple...fata prezentatoarei atunci cand da unu' o solutie "originala" de nepretuit :D

golf.gti75 17-08-10 14:32

nimeni nimic??? pe caldurile asteanu cred ca ati stat in casa

Alex4u 21-08-10 18:25

in general cand nu am somn...ies cu tovarasii la un pahar de vorba..sau ma plimb prin oras cu masina..imi place ca este liber...

cristianic 22-08-10 01:29

cand nu am somn:
1 sunt prin localitate
2 ma plimb cu scuterul
3 pur si simplu stau pe la pc
4 ma mai cert cu cineva

Babutz 22-08-10 09:49

ma uit la filme...vanez tantari :))

All times are GMT +2. The time now is 09:14.

- Copyright 2026 4Tuning