![]() |
Re: Pentru cei ce nu dorm noaptea !!!!!!!
Speriem prietenii plecati la cort in padure la 20 km de oras la ora 12:30 noaptea cu Ursu!:lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
serile trecute la mine in coltul strazii mare cearta. 2 tipi cu un x5 vs un tigan cu un e36 coupe cu nr rosii. tiganu avea un cutit cat toate zilele de mare iar cei 2 pistoale. alora fiindule frica sa traga dadeau inapoi cu pistoalele in mana, iar tiganu se arunca spre ei cu suriu. |
Quote:
sa nu fiu off: Daca am bani i bag in tenis, machete, masini.Modific machete sau pierd timpul cu prietenii.daca nu am cash, pe calc la un Toca, Wtcc sau mai stiu eu cce joc cu masini sau ies si umplu hai'hui.In rest, lucrez intr-un atelier auto.Nopatea mai sunt filme calumeala t.V sau daca ma satur am o colectie buna de filme vechi.Ascult Rock daca nu am ce face!cam asa imi petrec eu timpul.Prietena n-am, mai ies cu baietii..:lol: |
Quote:
ora 00:30 o punga de seminte, un suc si barfa |
Aseara baietii din SR au fost la carturi in parcare la Iulius Mall. Foarte tare ...Recomand,si tine deschis pana la 1-2 noaptea.
|
Quote:
|
Eu nu prea dorm noaptea :)) adică mă bag la nani mai spre dimineaţă că ...ba am photosesionuri ...ba la curse ....ori un poker la mine şi la fumat o " pipa păcii " cu prietenii sau stau pe net şi mă joc de-ale cs-ului :lol:
|
Nu se uita nimeni la teleshopping ?! sau numai eu sunt de moda veche ? :???:
|
Quote:
|
Quote:
|
nimeni nimic??? pe caldurile asteanu cred ca ati stat in casa
|
in general cand nu am somn...ies cu tovarasii la un pahar de vorba..sau ma plimb prin oras cu masina..imi place ca este liber...
|
cand nu am somn:
1 sunt prin localitate 2 ma plimb cu scuterul 3 pur si simplu stau pe la pc 4 ma mai cert cu cineva |
ma uit la filme...vanez tantari :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:14. |
- Copyright 2026 4Tuning