![]() |
Re: Matiz GRIS STAR
In Romania nu s-au fabricat cu piele, abs... Avea airbag dar cand a fost lovita a sarit si nu i-am mai pus cu tot cu airbag. Au anulat aia senzorii si calculatoru la service.
|
Cu ABS s-au facut sigur. E2. de trapa ce e drept, nu stiu ce sa zic :)
PS: de faza cu pielea era o gluma :D Sa ai grija de masina in continuare, se vede ca e ingrijita de un om care tine la ea! |
Da ai dreptate, s-au facut cu ABS, dar nu in 2000 :D
|
1 Attachment(s)
Salut Tico Club te invita sa iei parte la aceasta intalnire.
|
Baietii masina e in service, s-a dus caseta de directie. Idee de unde pot sa iau SH si cam ce preturi sunt?
|
Salut .
Caseta de directie am eu una de vanzare ,este completa cu capeti de bara si bielete |
Ce sunt alea "capeti"???? :)) :shock:
|
Quote:
|
Exact!
|
Quote:
:)))) uite altu.... stiam la ce se refera, dar m-a amuzat cand a zis "capeti"... Am citit si eu ca ii trebuie caseta de directie... |
Quote:
|
Masina sta de 2 saptamani in service, le ocup alora locu' degeaba, oricum caseta noua nu cumpar sub nici o forma, mai bine vand asa masina. Curge ulei pe la smeringul acela ( sau ce dq e ) de la caseta de directie, cine a vazut una de Matiz stie despre ce e vorba.
|
Am rezolvat-o. Baietii mi-au gasit caseta originala, mi-au montat semeringul de pe ea pe asta pe care o am acuma. Multumesc baieti! :wave:
|
2 Attachment(s)
In zilele ei de glorie...
Ce vremuri :( |
| All times are GMT +2. The time now is 16:35. |
- Copyright 2026 4Tuning