Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - pustiu_FUG (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/193941-machete-lucru-pustiu_fug.html)

pustiu_FUG 16-06-10 14:31

Re: Machete in lucru - pustiu_FUG

2 Attachment(s)
da in partea dreapta nu era izolata bine lumina, acum am rezolvat+ alte maruntisuri, poze putin mai tarziu, pana atunci poti sa imi spui cum cobor masina?:(

bmwh548 16-06-10 14:50

1 Attachment(s)
Solutia cea mai simpla pentru puntea spate: cu pistolul de lipit incalzesti axul si il impingi usor in jos pana ajunge la inaltimea pe care o vrei. Personal as taia suportii actuali si i-as reconstrui din plastic la inaltimea dorita, e mai mult de munca, dar rezultatul mi se pare mai bun.
Pentru puntea fata: iei frumos piesele pe care vin prinse jantele si pilesti partea de deasupra (aia care vine pe suportii caroseriei) pana ajungi la inaltimea dorita. Sa nu uiti sa pilesti si partea aia din plastic care vine pe sub axul dintre piesele respective. Daca faci vreo doua poze cu interiorul machetei sub capota fata iti arat exact.

pustiu_FUG 16-06-10 16:28

6 Attachment(s)
multumesc bmwh548 o sa fac maine, ca pentru azi ajunge.

new: stopuri fundal negru( vopsite in spate nu in fata, faruri negre, vopsit plastic interior nu geam, jante negre, daca raman astea le fac si buza rosie si cam atat

aaa, tot ce a fost cromat acum este negru mat!!!:D

pustiu_FUG 16-06-10 18:15

1 Attachment(s)
cum m-a luat "febra" azi am facut rost de alta macheta, cei drept folosita si chinuita, dar cred ca pot sa o aduc la viata.

p.s. ceva idei? la asta nu am nici ce-a mai mica idee:(

bmwh548 16-06-10 18:28

Capota e lipsa? Producator Maisto? Ce ii mai lipseste?

pustiu_FUG 16-06-10 18:35

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3446096)
Capota e lipsa? Producator Maisto? Ce ii mai lipseste?

da Maisto, capota este si ea, nu era in poza, maine s-ar putea sa mai primesc ceva pentru ea sau chiar in seara asta. Dar cum sa o fac tot nustiu:sad:

p.s. cine are de vanzare, jante cauciucuri, cricuri, etc etc cam se mai gaseste printr-un garaj macheta, rog sa imi spuna. multumesc

bmwh548 16-06-10 18:41

Avand in vedere starea machetei probabil o diorama de service sau chiar accident rutier ar merge de minune.

pustiu_FUG 16-06-10 18:49

aceasta va vi o masina in stare perfecta, sper ca in 2,3 zile sa o termin. culoarea va fi un albastru perlat, dar as vrea sa ii mai fac ceva la masina nu doar sa o vopsesc, jante si cam atat, sa vad ce idei mai gasesc.

diorama vreau sa fac, dar nustiu inca: service-remat!:D voi folosi masini la scare de 1/42 in caz de remat si 1/24(cred) in caz de service! sa mai strang ceva material si cateva instructiuni gen: pe ce se pune, unde as putea gasi componeste!

FED express 16-06-10 19:06

Uitate la diorama lui Deyan...poate iti vine inspiratia..in concluzie multe piese trebuie sa le faci tu.Suna bine diorama de service.Vezi ce faci!.Bafta!

pustiu_FUG 17-06-10 13:21

2 Attachment(s)
diorama va urma cat de curand,am dat comanda de lemn special..

pana una alta mustangul este la reparat:lol:, am lasat-o de fata mie imi place cum arata, dar nu reusesc la spate:( pun o poza cu prinderea

alynex 17-06-10 13:24

Desfa suruburuiel dinspre roti.Ar trebui sa se lase.incearca:D!

bmwh548 17-06-10 13:53

1 Attachment(s)
Tai alea 4 nituri negre care tin piesa aia alba.
Scoti piesa alba. Tai striatia aceea vizibila in poze (pe striatia aceea se sprijina interiorul) altfel dupa repozitionare nu mai intra toate in caroserie.
Din plastic faci niste piese care sa vina pe laterale si sa fie mai inalte decat actualele. Le lipesti acolo.
Lipesti piesa alba pe lateralele noi la inaltimea dorita.

Pentru ca nu am la indemana acum vreo macheta Maisto...cand desfaci uita-te pe spatele piesei albe si vezi daca nu are o striatie longitudinala ca cea vizibila in poza. Daca are probabil va fi suficient sa tai acea striatie si sa remontezi piesa.

pustiu_FUG 17-06-10 17:14

5 Attachment(s)
va multumesc pentru idei am facut ceva, imi place cum arata:oops:

_Cox_ 17-06-10 21:27

Mustangul ar merge galben cu niste dungi negre parerea mea :D
Imi place mult jeepul :X cat te-a costat?

pustiu_FUG 18-06-10 07:16

1 Attachment(s)
asta ma gandesc sunt in dubi intre albastru perlat sau galben perlat/simplu, dar fara dungi cred..

Land Cruiser-ul a fost cumparat de la Noriel, pretul nu il mai stiu exact..

bafta!

p.s. suspensie Mustang:lol:

All times are GMT +2. The time now is 08:55.

- Copyright 2026 4Tuning