![]() |
Re: Noul Audi TT -VS- Porsche Cayman S
mai cochet porschau, doar e porsche... :)
|
Ce nasol...trebuie sa aleg dintre doua masini care efectiv ma lasa rece...in primul rand niciodata nu am fost fan Porsche- toate arata la fel si nu sunt la fel de exclusive ori rapide ca Ferrari sau Lambo. Si in al doilea rand niciodata nu am fost innebunit dupa Audi; TT-ul vechi era misto, a fost o revelatie cand a aparut la cum arata...asta nou nu are nimik deosebit...e ok...dar parca nu atrage atentia asa cum o facea primul TT cand a iesit acum ani buni deja...
Iar daca e sa luam in calcul pedigree-ul Porsche...ma face sa aleg Caymanul. |
noul audi tt, definetely!
|
greu de spus, desi sunt fan audi:lol: , parca si porsche-ul i stie ce vrea:D
nu ma pot decide.... raman totusi p audi:D |
porsche.... din aceleasi motive ca mai toti de aici ;)
|
porsche ... ca e porsche ... o marca mult mai exclusivista si totodata mult mai aratoasa. are si alta traditie in fabricarea "bolizilor" :)
|
... fan porsche asa ca aleg... au...porsche :D
|
porsche e clar mai jmeker din toate punctele de vedere dar de banii cat costa iti iei 2 audi tt si faci linute prin oras cu gajica :p
|
Porsche e un brand care este totusi peste Audi !
Punand in comparatie preturile , obtiunile , aspectul , Audi nu este cu mult mai jos! |
sunt nebun dupa audi uri , dar aici zic Cayman
|
Porsche, tot din cauza motivelor enumerate mai sus, DAR, si pentru ca e marca mea preferata de masini sport.
|
Quote:
Eu tot pentru Porsche merg, ca arata mai bine, merge mai bine si cum mie nu imi place nimic facut de VW e clar ca voi alege Caymanu. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning