![]() |
Re: Golan "BRABUS"
Hai sa fac o mica descriere..si pun pozele maine :)
Masina este under construction:) -capota cu bad boy -capota spate clean -eleron capota spate slim (pilot) -eleron luneta(nemontat inca) -grila fara sigla -bara fata custom -bara spate nefinalizata -sigurante capota racing -jante pe 16 ET 20 incaltate cu good year eagle F1 205/45/16 ZR -suspensie..LASATA..arcuri HR taiate plus amortizoare intarite -toba finala Carub cu diametrul tipsului 100mm -inductie directa facuta la PILOT (sh) -bujii bosh super 4 -short shifter (facut de mine)+scurtarea schimbatorului -serigrafie schimbata (de prestige) -iluminare bord + butoane...audi style alb cu rosu -iluminare la pedalier (albastru) -consola climatizare cu leduri rosi -sistem boxe Sony Xpload -DVD -subwoofer Infinty si statie JBL cam astea sunt...daca am uitat cate ceva...o sa revin cu detalii :) - |
Under contruction....
la eleron te referi?:lol: poze:boxing: |
pui pozele alea odata? :)
|
hai cu pozele alea :D
|
Nu ne mai ţine în suspans... Arată-ne pozele... Fapte nu vorbe !
|
31 Attachment(s)
punem poze azi..asa am promis :lol:
|
Chiar că LOW... Dar totuşi, parcă ar merge şi nişte poze din lateral ! :D
|
1 Attachment(s)
bine..una bucata poza spion :lol:
|
Quote:
|
De acord cu KYS...e lasata rau cum te descurci cu ea prin Bucuresti ? Cat ai dat pe arcurile alea sport ? Lasa-mi si mie un PM cu un link ceva vad ca sunt de la Racing Nick
|
7 Attachment(s)
Alex..eu ma descurc cu ea...stiu ca e joasa..dar arata prea bine asa :) , cat despre arcuri da sunt achizitionate de la racing nick,iar amortizoarele sunt facute la un centru de reparat/modificat amortizoare :)
Bafta :) Deci cam asa arata masina...:) poza 1 este doar cu arcuri HR si amortizoare stock poza 2 este cu arcuriHR taiate cate o spira fata spate si intarit/scurtat amortizoarele de pe fata. poza 3 este cum arata acum cu arcuri HR fata taiate o spira ,spate taiate doua spire, amortizoare fata/spate taiate /intarite accept toate criticile...sa se arunce cu pietre :twisted::twisted: |
nu e chiar asa de joasa, loganul rosu FOF este mai jos avand si roti de 15
|
Corect..loganul lui Cata e mai jos..chiar le-am masurat la o intalnire cu pachetul de tigari :)...avantajul jantelor pe 15 :)
|
cum ai fixat eleronul de pe portiera? cu silicon sau cu holsuruburi?:oops:
|
ar fi o chestie cu eleroane pe portiere8) e prins cu suruburi+silicon:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning