![]() |
Re: Intalnire Vw Golf in Bucharest !
<---------------
|
frumos post :D.....
inca un Golfist....... ......... FMM`u RULZ :D bravo tata :D |
hai k am nishte prieteni cu golfuri. in afara d FDM cu 2(sper sa-l termine dar..nu cred, are mult d munk la el) sper sa mai conving un gf4 si un gf3. aaa si mai e un prieten cu un 2 alb. da
sa se hotarasca data, k sa le comunic.;) eu as fi d parere sa se faca prima sambata dupa 10 iulie, adik...p 15 k scapa lumea sid bac ;) |
cand se face acest lucru merg si yo....clar nu lipsesc....:D....asa k count me in....astept un anuntz cu ceva concret si sigur sa stiu si yo....:D...super tare ideea
|
1 Attachment(s)
Problema nu e daca venim sau nu dar ne trebuie ceva concret..Locul cu exactitate...si Ziua....presupun ca sunt destui posesori de vw care vor sa si dea cu parerea despre un alta, sa se documenteze sau pur si simplu sa vada niste masini frumoase in care s au investit bani si si timp. Yo cred ca ar trebui sa insistam si sa facem ceva frumos....Am vazut ca cineva a zis de Prisma...foarte bine sa vedem cati sunt de acord cu Prisma...:) Iar un baiat a zis pe 15 sa scape lumea de examene...foarte bine...dar trebuie ajuns la un acord comun...:) Va salut si sa vedem opini,nu??
|
in ceea ce ma priveste pe mine pe 15 sunt la mare:d ,daca o facem pe 22 sunt acolo...si poate au timp si altii sa se hotarasca.....si ca locatie eu as propune o parcare dasta de hipermarket......poate metro .....ca e si loc si nu ne deranjaza nimeni....mai ziceti si voi....
|
Quote:
|
ar fii bine peste 2 saptamani..... pe 9.... ! ca peste 2 saptamani terminati si cu Bac`u... si ne intalnim o zi... cat despre locatie.... vedem.... ori la pescarus ori victoriei gasim.. nu`i astra porblema
in prisma nu cred ca poti sa intrii..... alta solutie ar fii parcul 23 august... e fff mult spatiu ... intr`o zona.. da nu stiu cum e cu aceesul masinilor... vedem |
Salut ... :lol:
Ca idee pot sa zic si eu :oops: ... De exemplu cei din VW Forum se intalnesc la Polivalenta SUS si vin in jur de 40-50 masini ( JOIA la ora 19:00 ), cam acolo se intalnesc toate cluburile in fiecare zi a saptamanii ... Ideea este ca e spatiu SUPER mare de parcare + nu e POLITIE ( in Victoriei, Constitutiei, Pescarus cam colcaiei de POLITIE ) ...:lol: Ideea este ca acolo ar fi OK si este loc de parcare mare + e un loc BUN ( parerea mea ) :lol: ... Noi de exemplu INSANE RACERS CLUB ne intalnim acolo VINEREA la 20:30 si vreau sa zic ca e SUPER OK ... Eu propun intalnirea intr-o SAMBATA sau DUMINICA ( intre 19:00 - 21:00 ) ca e super bine asa. :rolleyes2 Astept sugesti de la toata lumea ... prezenta mea VA FI OBLIGATORIE !! :lol: |
hop si eu ... semnez condica. doar sa aflu din timp locatia... voi urmari topicul... propun tot asa...sambata sau duminica... mai spre seara.
zGb... dau de tine si aici, huh? sau mai bine vad ca dai tu de mine... :) |
Quote:
si ps: nu conteaza ca ai BORA... o sa faci senzatie :D |
Quote:
|
pai am pus la favourites topicul. intru din cand in cand..sa vad ce si cum.
|
tu ce golf ai ?! :)
|
Hai sa alegem ...data......
1iulie 8iulie sau 15iulie..... deja... peste 4 saptamani e prea mult..... sau nu neaparat pe datele astea.... aceste date.. sunt sambata.. daca vreti vineri.... alegem... 30iunie 7 iulie 14iulie .....! eu momentan sunt pentru 8iulie ! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning