![]() |
Re: Vand BMW E30 modificat pt. DRIFT
Quote:
|
Quote:
Nu's rau, tiam zis...dar am mentionat ca daca cumperi dupa poze nu e bine :) ma bucur ca esti constient de asta, imi retrag "acuzele" in cazul asta. |
Quote:
|
nu am poze recente cu masina, dar ca idee trebuie investit 1 pic la capitolul estetica, i-ar prinde bine niste bari si o colantare. Mai sta o vreme la vanzare dupa care, daca nu se vinde mai investesc ceva bani in ea si o pregatesc pt campionatul de anul viitor.
|
Quote:
|
valabil
|
valabil
|
Quote:
|
Vandut!
|
Quote:
|
Pana in 2011 mai e ceva :))
Partea de setari pe suspensie etc ramane neschimbata-motorul refacut complet si caroseria refacuta grav :D tablaraie,vopsit interior/exterior/compartiment motor/ bodykit etc. Toate la timpul lor |
Quote:
asa... faci un thread? :) sau transformal pe asta... daca ai nevoie de help :) poate ne vedem intr'o zi :) alea alea |
Merci,inca ma gandesc daca are rost un topic.
Din seara asta masina a intrat la tinichigerie si de maine motorul Keep in touch |
Pacat ca a plecat .....Rotti
Si marfa ca ai cumparato suflet .... Asta e ursu care ma facut sa imi fac si eu unul d drift :( ea m a inebunit si daca omu e nebun si a vanduto .... Bft cu ea ..... fa ceva bine si Dai New Thread :D Bft. |
Quote:
Bine gandit, lasa asa setarile la suspensie pt ca masina merge singura, dupa cum vezi mai sus e dresata de KNS. Dupa ce o sa faci motorul o sa fii uimit cum trage..pe mine m-a surprins cand am mers prima oara cu ea. Bafta multa. PS: nu umbla nici la directie, fa-i doar geometria pe fatza cand termini. Roti te asteptam cu ceva grav. Razvan lasa sentimentalismele:D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning