![]() |
Re: Schimbarea locatiei de intalnire??
Quote:
|
Quote:
|
Eu unu nu`s de acord cu schimbarea de locatie...din anumite motive.
De atatia ani ne intalnim la stadion si e totul ok. Nu vad ce rost ar avea o astfel de schimbare.Daca am avea un loc mai in centrul orasului ar fi super ...dar asa fugim in locuri din ce in ce mai indepartate si nu`i bine! Repet..e doar parerea mea... |
Adevarul e ca a fost cam dezolanta intalnirea ... poate cu timpul o sa fie altfel dar parca mai frumoss era la stadion ...
|
Daca nu deranjeaza pe nimeni eu zic sa fie intalnirea la teatru, macar asa ne vada tot orasul!...:D:lol:
...tot la stadion e mai bine, k e mai mult loc, nu prea sunt "vecini" prin zona si in schimb la Galeria sigur o sa faca figuri aia de acolo.... |
A fost la teatru, prin 2007!
|
Quote:
|
Quote:
LE: Eu zic ca tot parcarea de la stadion e cea mai buna alegere . |
Quote:
|
Quote:
Poligonul e bun ca e dar nu e asa "accesibil" |
Eu unul sunt pt GALERIA ,poligonul nu prea e accesibil pt mine la stadion au fost si vor fi in continuare meciuri vinerea si in plus la Galeria mai vezi o gagica doua,mai bei o cafea la poligon ce vezi capre si oi:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ar fi bun o data pe luna la bicaz, o data la targu neamt si de doua ori la piatra la stadion, daca vreo unu ar avea benzinarie. ar fi bun si la strand sa te arunci in apa, sau la piata sa mananci un pepene intre un eleron si o toba turbata. si din cind in cind pe cheile bicazului sa faci un drift on road in pur stil niponic.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning