![]() |
Re: Mercedes CL - coupe - primele fotografii oficiale
nu stiu frate dar mie imi da impresia de TANC,.ceva masiv plm... vechiul nu parea asa... e soarta oricum toti vom face :shock: cand o sa-l vedem dar se putea face ceva mai misto zic eu
|
Arata frumos masina...Poate vor mai schimba ceva la ea...Nu se stie....S-au cam indepartat de data asta fata de modelu de baza...Da oricum nota 10 ptr efort
|
frumoasa:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: asta nu tre sa fie tunata;)
|
parerea mea e ca e mai frumos vechiul model, arata mult mai frumos desi nu-s adept al masinilor Mercedes, iar CL e singrul Mercedes kre imi place, iar noul model nu arata la fel de frumos ca vechiul mode, parerea mea. CL old model!!! nu va suparati pe mine dar vechiul CL e singurul mercedes din istorie care imi place;)
|
Quote:
|
Mie unul imi place fff mult.E exact ce vreau de la o masina.
|
o singura chestie nu-mi place la el
jentile... :x mergea ceva mai aerisit ... in 5 spite :) |
este mai mult o limuzina decat un coupe sportiv...
|
Arata foarte bine, dar sa-l vedem si pe strazi...si apoi vom putea zice mai multe....
|
da.. e prea radical schimbata.. nu mai e la fel de eleganta k actualul CL.. e un pas spre sportivitate.. un pas care nu-i pe gustul meu.. cand vine vb de cel mai mare coupe luxos de la MB
|
De ce s-au complicat nene cu stopurile alea luate de pe o Kia parca ? :D
Decat profilul ala atrage privirea... |
mi se pare prea alungita luneta si portbagajul prea scurt.
fata imi place, arata bine, dar spatele mi se pare ingrozitor... modelul anterior e mult mai elegant, arata mult mai bine pe ansamblu. |
vai doamne ce "uratenie" de masina, ce mai .... logan coupe ar arata mai bine :D:D:D:D
|
ii o frumusestze de mashina :)
|
Spatele e undeva intre CLS si S-klasse....acu ce sa comentez pe pozele astea...astept si alte unghiuri si alte culori ... mie unu imi place, la fel de contraversat a fost si seria6 BMW cand a aparut in poze oficiale si ne-am obisnuit cu o namila de masina...la fel o sa fie si cu CL-ul asta...sa-i vedem mai intai prezenta "scenica" live si apoi sa mai vb ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:00. |
- Copyright 2026 4Tuning