![]() |
Re: Volswagen Golf 5 Gti Facut La Underground Tuning In Galati
da dar leon e 1.8 turbo iar golful e 2.0 turbo
deci e logic ca motorul sa permita sa te dai mai tare la el la un flash nu ? |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Foarte misto!!!! o idee de tuning la un motor G60 (corrado) , care sa nu fie prea costisitoare dar sa merite si banii???
|
mister orlando , mai citeste si dupa aia vorbeste mai ales ca nu ai nici carnet!!!!!
salut si sa spapanesti sanatos ,frumoasa masina. ce soft ai pus pe ea sunt curios , mai ales ca stiu un soft care de la standard ajunge 255CP . http://www.revotechnik.com/products/....aspx?pvID=580 salut cred c-am trimis gresit, dar asta e , mai invatam !!!! mister orlando mai citeste si invata daca tot te dai mare meserias prietene . sa ne spui cand ati dau astia permis de conducere !!!!!!!!!! |
astept cu nerabdare momentul in care unu o sa-si ia inima-n dinti si-o sa-si bata capu` sa faca un kit frumos ptr gti ... vb de un roman ..
ca deja, rieger sunt 2 .. daca nu ma insel .. si nebunia de abia acum incepe, oricum , fara doar si poate, laudabila treaba, masina arata foarte frumos ,e diferita de celalalte gti`uri .. o folie zic eu ca ar da bine ... pe masina .. asta referitor la gti`ul roshu cu sp fatza de reiger ,din galati acum :D -ZZ- FOARTE TARE evacuare dubla :D arata SUPER ! felicitari ! si .. orlando .. mane .. cand .. unu-ti zice ca esti beat ,il injuri .. cand iti zice al doilea .. il injuri si p`ala, deja cand iti zice al 3-lea ,te duci si te culci frate.. |
in momentul de fata masina are montate niste tipsuri false in partea dreapta a spoilerului spate , pentru aparente :)
|
ma dispera cum arata golf 5 gti.super masina mai ales de cand o aparut unu in arad si era umblat la motor sau numa ia schimbat BOV-ul da pufaie de mori mai ales cind o calca.in sfirsit un gti adevarat ca 3 si 4 au fost niste porcari nici nu aratu ca ar fii gti-uri plus ca exista si motor diesel de 150cp.5 GTI ii super sa il stapanesti sanatos
|
bestiala masina ... iar cat despre kit ... eu zic REUSIT :) pt gti ... Sa`o stapanesti sanatos ... si grija mare cu flashu ;)) se cam supara din cate cred :P
|
Quote:
|
e tare masina,cat despre caii intrati in grajd nu stiu ce sa cred
|
ce va legati de hp? ... cine stie cati are? un dyno test ar fii ceva ...
|
2 Attachment(s)
Dupa parerea mea , asta e cel mai frumos Kit de caroserie ptr Golf 5 ...
Si in plus de Kitul asta , niste faruri cu angel eyes si stopuri pe leduri ... A ... si un set de jante nesimtzite !!! :) |
in cta am vazut un golf exact ca in prima poza ... cred ca este de la Je design kit-ul ... era :shock:
|
frumos golfu'!!!;)un lambo doors ar fii super!!!!!!!;)
|
frumoasa masina ... dar si stock arata f.bine ... si cu acest kit arata fff.frumos ... iar nu prea conteaza cati il au deja ... conteaza ca`i sta f.mishto ... iar sobolanii de 17 ani (ciocu mic si joc de glezna) si marsh pe bicicleta :) ... i`m not bad ...
P.S. RESPECT GALATI :P |
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning