![]() |
Re: Bacalaureat 2006 @ 4Tuning
moama sant0s ... :boxing: asa fac cu tine :D
1) e 600x100 :P nu 700 cum zici tu :D 2) sa zicem ca la mine bacu e "rezolvat" :D sac ... las ca te vad yo pe tine la anu >:) >:) >:) |
Quote:
bv golf...o idee foarte buna...BAN SANTOS pe 15 septembrie :D ... ca sa nu ajunga ca noi :P |
wauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ce revenire :)))) ce dura a fost asta golf :))))) santose > semnatura ta contine prea multe culori care uneori pot fi daunatoare privirii :) prin urmare > ban evlsantos :)))) numai socotim faptul ca din cauza ta sau consumat 7 747 posturi :D |
sil4tuning must be banned
|
aaaaa....sunteti vorbiti intre voi ......sunteti melci cu toti ....
m-am sup ...acuma chiar ca numai rasp :(( |
silviu nu`ti dai seama acu ca esti mic... da o sa intelegi ca o facem pentru binele tau ! =));)) :twisted:
|
bah...nici yo nu vreau ban...
mai se uita omu' pe forum in pauza de invatat :) hai ... ziceti sa ma baneze si pe mine si nu va mai dau de baut cand aflu rezultatele :) |
ce rost are sa ne da`ti noua ban..care mai avem 2 zile pana la bac ?? mai ban pe 15 septembri celor care dau bacu la anu...ca sa nu ajunga ca noi :D
|
eu mic :))))))))muahhahahahhahahahhahahhahahahha
po****tia piticilor ataca :)))))))))))))) over :D |
Quote:
|
Quote:
e pentru binele vostru :D |
TOCMAI AI PIERDUT 2 ore ! citind / postand / asteptand posturi pe topicu asta, sa-ti fie rusine , mai bine invatai oral ..
la romana =)) nu scris =)) |
bafta la BAC ... eu o sa intru marti ...
o sa trecem cu bine si peste asta... have phun cu cartea'n mana :) |
Quote:
mai intai se pune problema sa intram in bac:-) PS: nici nu vreau sa ma gandesc ce mijto o sa faca frate-meu de mine la anu dupa cat mijto fac io de el acum cu invatatu :D:D:lol: bafta de luni incolo, si sa nu copiati prea tare :lol: |
dupa beculetele alea verzi aprinse as zice ca toti suntem intr`o mare si permanenta pauza de invatat :)))))))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:02. |
- Copyright 2026 4Tuning