![]() |
Re: Oficial: Noul BMW M5 vine cu un V8 Twin Turbo sub capota!
Ce cutie de viteze o sa foloseasca? Din cate stiu inlocuiesc SMG-ul cu ceva dual clutch, dar nu stiu sigur.
Sincer sa fiu, suna mai interesant V10-le. Mie motorul ala intotdeauna mi s-a parut o opera de arta: 507cp la 7700rpm... Plus ca avea un sunet extraordinar. Dar asta e, si biturbo suna bine (desi mie imi plac aspiratele). Va fi un monstru, cuplul va fi enorm, dar nu cred ca va mai avea acelasi farmec ca si V10-le... |
Quote:
ca sa revenim la Mpack si ///M, probabil cele mai asemanatoare dintre modele ar fi E36 Mpack si E36 M3, dar pana si acolo ai nevoie de un ochi antrenat si pasiune cat incape sa`ti dai seama de diferente, ciudat...la fel faci si cu A4 1.9 TDI S-line si Rs4 ? |
Quote:
|
Quote:
|
Nimic, spamul/postarile gratuite chiar nu ajuta la nimic pe forum, doar ocupa baza de date aiurea. De pe un forum trebuie sa mai inveti cate ceva sau sa inveti pe altii cate ceva, cat de util crezi ca este pentru X sa citeasca posturile de genul "super, wow, laser, cea mai tare, rullz" ?
|
REPET!!! exista MICI diferente doar in opinia ta de NECUNOSCATOR, io aici ma opresc
http://carphotos.cardomain.com/ride_...0002_large.jpg http://image.automobilemag.com/f/rev...arter_view.jpg |
2 Attachment(s)
Nu toti sunt cunoscatori ca tine :lol::lol::lol:. Bine, nu sunt diferente mici, sunt COLOSALE, adica niste jante, spoiler usor diferit si pac pac, alta masina. Tu vezi bine sau ai si aici probleme ?
Ia de aici, Seria 5 si M5...WOW, aproape nici nu iti dai seama ca a doua este varianta sport la prima, de abia iti dai seama ca au vreo legatura, diferente colosale, jante un pic mai mari, niste gauri pe lateral si inca o evacuare in spate...ah si bara fata parca o idee altfel...:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hai sa nu mai cutam nod in papura , suntem pe un forum de pasionati auto/tuning.Pentru noi trebuie sa conteze acele diferente ( fie ele ori mici ori mari ) , nu pentru diversi indivizi care se dau mari zmei cand vine vorba de cultura lor automobilistica egala cu zero. ON-TOPIC : Ca design e superb M5-ul , noul kit exterior ii adauga o nota de agresivitate.Astept cu interes sa vad progresul legat de performante intre el si M5 E60. |
Ce bijuterie...:shock:
|
Ma bufneste rasul, doua pagini de certuri in materie de design cand sunt doar niste photoshop-uri :lol: :lol:
CHIAR CONTEAZA ATAT DE MULT ASPECTUL-ul la M5, un sedan de clasa medie ? Sincer nu prea cred, oricum urat nu este, dar nici nu exceleaza la capitolul asta. Pentru majoritatea cumparatorilor caracateristicile principale care i-au dat castig de cauza au fost sasiul, distributie mase 50:50, sunet, motorul + plaja de turatie, feeling, performante etc. Eu sper, si ma gandesc ca nu vor gresi ca si viitorul model sa se bazeze pe astfel de puncte forte. |
cat de frumos arata!! :X dar as prefera tot un motor N/A
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning