![]() |
Re: Tokyo Drift
am eu, 4 versiuni, inclusiv subtitrare in romana
doritorii, pot primi cumva filmul... dar are 900mega aproape...cum il impart in doua? |
valib crezi ka e posibil sa imi scrii shi mie filmul contra cost desigur
|
valib ai dvd writer?!!si potzi sa pui toate verziunile...si itzi platesk evident..:)
|
nu am dvd writer...
va scriu filmul...relax... dar nu stiu cand apuc...ca am bacu` pe cap` doritorii sa vina pe privat...sa nu stricam topicul aiurea. |
ok...ms orikum...rezolv yo cumva...bafta la bac!!
|
Daca eshti ku bacu` lasa ca incerk eu sa imi scot...ms orikum...bafta:)
|
Baietzi daca vreti vi-l pot scrie si eu si eventual ne intalnim undeva zilele astea sau vineri in parcare.eu stau in cantemir. cine vrea sa imi spuna cu cea mai mare placere il scriu!
|
Mihaitza_tdi mie miar trebui filmu...ii pe cd sau dvd?!
|
Ar fi super daca mi-ai putea face si mie filmul.....putem sa ne intl vineri in parcare ....trimite-mi un PM sa-mi spui cum facem...ms
|
Eu il am pe cd,Big Mafia iti trebuie pe dvd? pot sa il pun si pe dvd dar nu am dvd gol daca vrei cumpar unul si ne intelegem noi,ii bine asa?
|
ii ok si pe cd...ce zici sa ne intl vineri in parcare?!adu cd-u si tzil platesk...dami un nr de tel si te sun vineri sa rezolvam :) sa stiu dupa ce te recunosk!!...da totushi se vede ok filmu?!
|
Ok atunci ti-l aduc pe cd. da se vede f bine clar.nr meu de tel 0748 426584 Mihai. eu pe la 8,8:10 ajung in parcare.atunci ne vedem vineri.
|
Ok ti-l aduc pe cd vineri! nr meu de tel 0748 426584 Mihai.eu ajung pe la 8:15 in parcare ne vedem noi acolo.
|
cine mai vrea filmu sa imi spuna ca il aduc vineri in parcare!!!
|
ok asa ramane :) ms mult si cat itzi datorez?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:05. |
- Copyright 2026 4Tuning