![]() |
Re: Astra G-proiect aproape de final!
Quote:
|
Ar merge la masina asta 2 culori Rosu Inchis (visiniu) si negru deasupra s-ar potrivi si cu jantele cu negre cu buza argintie si e mai iesita din comun 8)
O sa revin cu o schita in Photoshop atat cat ma pricep sa iti faci o idee L.E. Am facut ceva nu e extraordinar Dar ca idee : https://img10.imageshack.us/i/76746218.jpg/ |
Quote:
Poi daca tot ar fi sa o fac in 2 culori ar mai avea rost sa schimb cu totul? mai poti sa "photoshopezi" inca o data, de data asta lasand galben in loc de rosu/visiniu? merci! |
Uite aici : Galben cu Negru
https://img200.imageshack.us/i/59745345.jpg/ Dar daca vrei inca o idee are merge sa faci capota , plafonul si porbagajul carbon look cu fiolie (autocolant) ori sa le vopsesti culoarea gri carbon . |
Quote:
Folie nu pun, deja e platit vopsitul si ar insemna sa investesc aiurea, ramanem la vopsea:) |
Quote:
Dar daca ramai doar pe galben incearca ceva perlat ceva mai iesit din comun. Bft cu masina si sa ne pui ceva poze dupa terminarea lucrarii |
Mie ca privitor imi place cum da negru cu galben ;)
|
Quote:
|
Vorba ta... poti sa intrebi viitorul proprietar ce culori prefera ... pana atunci in locul tau nu as investi in asta ... tine banii acolo si asteapta, vezi ce se mai intampla. ;)
|
Quote:
|
Atunci ai o decizie de luat :) mie imi place mult cum da galben si negru ;)
|
Quote:
|
Felicitari !!! Acum asteptam pozele finale sa-ti dam note :P Yuhuuuu
Auzi, cat m-ar costa prelungirea capotei si aripilor peste faruri? fara vopsit |
Quote:
|
Din ce ti le-ai facut?
A fost greu sa le faci tu? Lucrezi in domeniu? |
| All times are GMT +2. The time now is 17:39. |
- Copyright 2026 4Tuning