![]() |
Re: Dacia Berlina vl-03-zhs
Dak dai jos eleronul, aripioara de bmw,flacarile alea din bazar, aerisirile de pe capota ar iesi altceva.Nu stiu dak evacuarea dubla e functionala sau ai mai pus tu o teava in plus k sa arate bine.
|
daca ai citi si u cele aproape 2 pagini ai vedea ca zice clar omu ca sunt functionale si ca sunt borla
|
Bai eu il stiu pe posesorul masini k e din dragasan...iar de pe masina lui singurul lucru care imi place sunt jantele(pt ca nu esti nevoit sa faci alte mofdificari ca sa iti pui alte niste jante)...aerisirile de pe capot sunt din plastic iar masina din cate am vazut eu nu merge cine stie ce....Dudule dak poti sa imi spui si mie de unde ai cumparat jantele!!! Akum sper sa nu va luati de mine cu vreo chestie ca nu ii iau apararea...Va salut si Dudule ar fi bine sa citesti topicul pe care l-ai facut si sa asculti sfaturile pe care le-ai primit!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
E frumoasa .... dar cel mai mult imi place bara fata cum cade ... cat te`a costat ??? bafta
|
CRITICII PESTE CRITICII......AVETI UNII DARU ASTA DE LA DUMNEZEU SA CRITICATI SI SA DESCURAJATI OAMENI DAR NU VA-TI GANDIT CA POATE OMU NU ARE RESURSE SA O FACA UNICAT????.....CRED CA TOTI DE PE ACEST SITE AR VREA CA MASINILE LOR SA ARATE CA LA PIMP MY RIDE,DAR CUM AM SPUS MAI SUS NU TOTI AU RESURSE(bani) ASA CA FIECARE INCEARCA SA O FACA CIT MAI SPECIALA.......IN LOC SA NE INCURAJAM UNI PE ALTII NE BATEM JOC DE MUNCA ALTUIA CARE POATE A RENUNTAT LA O SEARA CU IUBITA IN ORAS SA-SI CUMPERE O PRIZA SAU NISTE PRAGURI......NU CREDE-TI CA AR FI CAZUL SA NE SI INCURAJAM?????!!!!!!!SCUZE DE OFF TOPIC!!!!!!!!
|
"sper sa va placa, e facuta de mine si cu ajutorul prietenilor de la FIBROCOM.
poate nu e cea mai tare dar.... oricum am fost la 4 raliuri cu ea pana acum, am si un loc 1 la raliul rusidava 2006 categoria A1." cu aia ai participat la raliu sau ai fost cu ea pana unde se tinea raliul :)):)):)) :D cum frate aia masina de raliu pai daca dai cu jantele alea cms mai zdravan in ceva le aduni de pe jos si eu tot cms am pe logan dar le-am asigurat de frica sa nu le iau cu maturica de pe jos ,,,,,,,,,,.......... |
Quote:
fara suparare, dar se scrie credeti, fara liniuta. |
2 Attachment(s)
parca te-ai mai ridicat putin....fata de ce era acum ceva vreme....pote iti faci si tu o operatie estetica sa fii in ton cu masian...no offense..asa sunt baietii ce naiba
|
mie imi plac la nebunie jentile ...
nush` cum si de unde ai reusit sa fac rost de astfel de jeni in 3 perzoare ... dar arata foarte bine ... in rest ... s-ar mai putea lucra la masina ... sa arate si mai bine... |
este grea rau gramatica asta ... :)
|
care-i problema ?
unu'_interesant ... fi on-topic pls .. oky ? si lasa comentariile aiurea ... |
Masina, cu cat e mai curata-cu atat mai frumoasa! Ii strica aspectul meteoritii aia si plasticurile de la faruri&stopuri. Mai bine investeai in niste geamuri albe pt ele...si obtineai un look curat. Felicitari pt jante! Si spor la treaba! (presupun ca te apuci sa dai jos cele nefolositoare);)
|
e dragutza dar incearca sa faci ceva mai deosebit si nu prea incarcat asa o aveam si eu inainte si am mai schimbato putin ia uite
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:33. |
- Copyright 2026 4Tuning