![]() |
Re: Proiect 97 TYM
INTREBARE!!!! Ca sa cobor garda la sol vreau sa fac urmatoarele operatii!! Se taie din arcuri doua spire pe spate si pe fata ,se cumpara 4 amortizoare noi pe gaz,ca am inteles ca sunt mai rigide, se taie din tija telescopului atat cat sa compenseze cele doua spire taiate din arc,se strunjesc si se face filet nou. Ce ziceti e OK asa ?????? sau daca stiti alte modalitati de a micsora gara la sol va rog sa ma ajutati cu niste sfaturii. Multumesc!!!
|
Ce ai spus tu sus e cea mai ieftina varianta. Eu am avut si s-au comportat ok.
O varianta mai scumpa si mai buna (cei care au iti pot da mai multe detalii), facuti toti pasii de mai de sus si duse telescoapele la intarit. |
2 Attachment(s)
Am dat peste 5 jante de aliaj in 3 prezoane si le-am luat.:D , trebuie muncit un pic pe ele si reconditionate, sper ca la final sa iasa ceva frumos. O sa ma apuc de ele numai dupa sesiune,,ca acum sunt ocupat cu scoala. PS: rugina de pe praguri o sa dispara si ea, dupa ce termin cu motorul ca ma apuc de caroserie.!!
cateva poze cu jantele... |
Quote:
Bafta |
Ingrijita masina renunta la prelungirea fata si vopseste barile in negru mat, cat despre jante incerca sa le faci ca noi sa fie mai shine asa :D . Spor la sesiune si tuning!
|
Singura mea problema ar fi intaritul amortizoarelor:sad:,nu am gasit pe nimeni sa poata face treaba asta in Cluj. Arcurile pot sa le scurtez eu, iar tijele amortizoarelor se pot scurta la un atelier de strungarie unde se taie si li se face filet nou..
|
Quote:
|
exact cum a zis si "b08ygs"...de ce sa le mai iei noi.iei 4 amortizoare vechi le trimiti la bucuresti la intarit si gata,ai scapat.sau poate gasesti pe forum vreun daciot care sa aibe si sa le dea.
|
Pai pana la urma asa cred ca o sa fac o sa caut la dezmembrari,4 amortizoare care sa nu fi curs uleiul din ele, sa fie cat de cat bune, si o sa vad cine ma poate ajuta, le trimit prin curier la Bucuresti ca nu costa mult. Cam cat ar costa manopera pentru intarit 4 amortizoare??:?:
|
Ai lasat`o mai jos?
|
Nu am lasat-o jos inca. Pentru inceput vreau doar sa imi fac rost de piesele ce imi trebuie pentru aceasta operatiune :-).Inainte de a o lasa jos vreau sa-mi mai cumpar inca o daciutza,din cauza ca din cand in cand trebuie sa ii mai duc pe ai mei pe la "tara", unde sunt cam nasoale drumurile si cu masina asta odata lasata jos nu as mai putea merge.:sad:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am vazut ca pe majoritatea carburatoarelor dublu-corp exista nu fel de condensator.Rog pe cineva care stie,sa imi zica ce rol are acel Condensator?:rolleyes2Multumesc!!
|
1 Attachment(s)
Am vorbit cu niste prieteni,care lucreaza la un service de esapamente auto,si am hotarat sa maresc diametrul tevilor de esapanent de la " fi " 40 la " fi " 50.Toata investitia asta costa 350 de lei teava si manopera.Merita oare sa fac aceasta modificare? Astept niste pareri,si rog inca odata pe cineva care stie ce rol are condensatorul de pe carb. dublu corp sa ma lumineze si pe mine:idea:
|
iti deschide alimentarea, cand i dai curent
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning