Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - VRS (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/192068-machete-lucru-vrs.html)

VRS 17-06-10 21:50

Re: Machete in lucru - VRS

Salut, am si eu nevoie de ajutor. Am un Lamborghini galben care in diferite unghiuri se vede verde mai ales cand este lumina in jurul ei. Imi puteti spune ce tip de vopsea este, daca pot sa o fac eu si cam cat ar costa?

FED express 18-06-10 11:08

Quote:

Originally Posted by VRS (Post 3448953)
Salut, am si eu nevoie de ajutor. Am un Lamborghini galben care in diferite unghiuri se vede verde mai ales cand este lumina in jurul ei. Imi puteti spune ce tip de vopsea este, daca pot sa o fac eu si cam cat ar costa?

probabil este vopsea PERLASCENT:lol: intreba pe la vre-un magazin de vopsele-don't know.:?:

VRS 18-06-10 12:45

Aha! OK mersi de ajutor

bmwh548 18-06-10 14:09

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3449926)
vopsea PERLASCENT

Daca nu te impaci cu limba engleza (Pearlescent) ai putea sa scrii in romana: vopsea perlata.

Pentru asa ceva trebuie sa mergi la un magazin specializat, vopseaua de tipul asta se prepara la comanda si e destul de scumpa. O alternativa ar fi sa mergi la un service auto care se ocupa si de vopsitorie avand in vedere ca e o vopsea pretentioasa si e greu de aplicat in regie proprie.

VRS 18-06-10 19:08

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3450369)
Daca nu te impaci cu limba engleza (Pearlescent) ai putea sa scrii in romana: vopsea perlata.

Pentru asa ceva trebuie sa mergi la un magazin specializat, vopseaua de tipul asta se prepara la comanda si e destul de scumpa. O alternativa ar fi sa mergi la un service auto care se ocupa si de vopsitorie avand in vedere ca e o vopsea pretentioasa si e greu de aplicat in regie proprie.

Aha! Ok. Si inca ceva daca dau primul strat normal si altul de la distanta astfel incat sa se fixeze pigmentii putin mai indepartati decat I strat cu o sa iasa?

bmwh548 18-06-10 19:12

Iese vopsea gazata sau coaja de portocala. Nici una din variante nu e de preferat.

pustiu_FUG 18-06-10 20:06

salut, vopseaua poti sa of aci la orice laborator de vopsele, 35 lei( pe baza de diluant), 50 lei (pe baza de apa) nu este chiar o avere pentru o vopsea speciala.
Ai cred ca 500 de posibilitati de vopsele, perlate neperlate etc.

bafta!

VRS 20-06-10 17:11

Aha! Mersi de ajutor tuturor

VRS 20-06-10 22:52

Stiti cumva cand este concursul de machete??

alynex 20-06-10 23:02

Quote:

Originally Posted by VRS (Post 3456288)
Stiti cumva cand este concursul de machete??

Te referi la "Cea mai frumoasa macheta..."?
Alea in decembrie stiu eu ca se fac.

pustiu_FUG 21-06-10 15:50

sal, cat ai dat pe aparatul de gravat? intreb pentru ca am cautat azi si sub 2-3 mil nu gaseam :|

on. ceva cu vopseaua? te-ai hotarat?

VRS 22-06-10 15:30

Salut! Atata scrie pe bon 80-90 lei si e facut de CMI. Vezi ca la OBI Ploiesti este chiar la inceput. Intreaba pe cineva de acolo despre aparat de gravat CMI.
Inca nu m-am hotarat cu vopseaua ca am avut niste treaba.

VRS 22-06-10 18:58

7 Attachment(s)
Salut! Astazi m-am apucat de un nou proiect. Este vorba de un Hummer H2, 1/18, Maisto. In momentul de fata i-am facut geamurile fumurii, 2 tevi de esapament si i-am redus garda la sol. Uitati cateva poze.

VRS 22-06-10 21:54

1 Attachment(s)
Uitati poza cu esapamentele montate

coman razvan 22-06-10 21:56

Fa "teava" in interior neagra ...

All times are GMT +2. The time now is 01:07.

- Copyright 2026 4Tuning