![]() |
Re: Machete in lucru - VRS
Salut, am si eu nevoie de ajutor. Am un Lamborghini galben care in diferite unghiuri se vede verde mai ales cand este lumina in jurul ei. Imi puteti spune ce tip de vopsea este, daca pot sa o fac eu si cam cat ar costa?
|
Quote:
|
Aha! OK mersi de ajutor
|
Quote:
Pentru asa ceva trebuie sa mergi la un magazin specializat, vopseaua de tipul asta se prepara la comanda si e destul de scumpa. O alternativa ar fi sa mergi la un service auto care se ocupa si de vopsitorie avand in vedere ca e o vopsea pretentioasa si e greu de aplicat in regie proprie. |
Quote:
|
Iese vopsea gazata sau coaja de portocala. Nici una din variante nu e de preferat.
|
salut, vopseaua poti sa of aci la orice laborator de vopsele, 35 lei( pe baza de diluant), 50 lei (pe baza de apa) nu este chiar o avere pentru o vopsea speciala.
Ai cred ca 500 de posibilitati de vopsele, perlate neperlate etc. bafta! |
Aha! Mersi de ajutor tuturor
|
Stiti cumva cand este concursul de machete??
|
Quote:
Te referi la "Cea mai frumoasa macheta..."? Alea in decembrie stiu eu ca se fac. |
sal, cat ai dat pe aparatul de gravat? intreb pentru ca am cautat azi si sub 2-3 mil nu gaseam :|
on. ceva cu vopseaua? te-ai hotarat? |
Salut! Atata scrie pe bon 80-90 lei si e facut de CMI. Vezi ca la OBI Ploiesti este chiar la inceput. Intreaba pe cineva de acolo despre aparat de gravat CMI.
Inca nu m-am hotarat cu vopseaua ca am avut niste treaba. |
7 Attachment(s)
Salut! Astazi m-am apucat de un nou proiect. Este vorba de un Hummer H2, 1/18, Maisto. In momentul de fata i-am facut geamurile fumurii, 2 tevi de esapament si i-am redus garda la sol. Uitati cateva poze.
|
1 Attachment(s)
Uitati poza cu esapamentele montate
|
Fa "teava" in interior neagra ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning