![]() |
re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
oricum golfurile astea de 1.8 au potential . 90 km/h in a 2`a , 130 in a 3`a si apoi sa vezi ce se intinde de o sa`i pierzi acu prin bord :))
|
bravo gogule :P draguta masina ..sa o stapanesti sanatos ;)
asculta bine la ce zice Diawolo, ca nu zice rau ... masina este o buna baza de plecare : strange bani si ia-ti o reglabila si niste jante ca sa fie treaba treaba ...... de evacuare si alte chestii ..let me know;) |
ms ms :))
cu admisia... poate e mai naspa ca motoru` e cu carburator si na... nu prea ma pricep in ale VW-ului... eu eram cu BMW... dar daca mi-a picat super pretul asta la o masina frumusica, de ce sa dau cu piciorul ? :D oricum, pana iau eu permis, mai este si am sa fac si admisia... mi-a zis balaur ca la pitesti a facut un vecin pe un x5 (barza) evacuare completa borla... deocamdata cred ca ii pun doar o finala si mai tarziu vedem... acum as vrea sa iau ceva de polishat (poate imi dati vre-o idee cu ce) sa dau pe masina pe unde mai sunt zgarieturi si sa o mai lustruiesc putin ca e cam urata vopseaua pe ea si vreau sa rezolv rahaturile alea mici de pe partea dreapta a masinii... am inteles ca s-ar indrepta la ventuza dinaia... |
felicitari! sa o stapanesti sanatos..masina e cat de cat ingrijita....jantele pe 13' sunt pe dacie...daca pui ceva pe 15 si cat mai late....stickerele le poti da jos cu o un feon din ala cu aer cald din alea mari si se desprinde usor doar ca o sa se vada locul unde a fost din cauza vopselei care s-a decolorat si acolo unde e stickerul e originala...oricum frumos tare golfu...sa ai grija de el
|
Quote:
si crezi ca nu as putea sa "intind" vopseaua aia de sub stickere cu vre-o solutie/crema astfel incat sa nu se vada diferenta? vre-o idee? |
cred ca ar iesi daca ai da un polish la toata masina
|
te asteptam duminica la intalnire sa vedem si noi masina :D poate facem si una mica "for fun" :P
|
ar trebuii sa vin duminica, asa imi propusesem
facem si una mica chiar daca stiu ca mi-o iau :lol: |
2 Attachment(s)
azi am dat jos chestia aia de pe luneta cu "ajutorul" lui tymonelu :lol:
s-a luat usor cu feonul, am mai dat apoi cu putin diluant pe unde mai ramasese putin lipici si nu se mai cunoaste nimic maine ma duc sa imi iau 2 dif blaupunkt si subu si sa vad daca pot sa le trag fire sau sa vad cine se pricepe cat de cat |
Cam greu ,era sa-mi sparg si capul pe acolo:rolleyes2
|
buna treaba . continua tot asa ;)
|
5 Attachment(s)
am luat difurile si subu
jantele sunt la cineva in garaj si nu pot sa le iau decat luni ... ma innebuni tata ca daca scrie in talon maxim pe 14, pe 14 sa ii pun ca raman fara el... na, asa sunt ei si ii zisei ca ok, iau pe 14` dar 9j si le fac streched si o poza cu sticker old si deteriorat de pe hyundai :lol: |
imposibil sa fie omologate maxim pe 14, ia uita-te pe capacul de la rezervor sa vezi ca trebuie sa fie si pe 15 cu cauciucuri 195/50
|
daca imi zici si mie de unde se desface capacu` de la rezervor :)))))):lol::lol:
|
sper sa il gasesti ma :))))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:20. |
- Copyright 2026 4Tuning