![]() |
Re: 92' Honda Civic Hatchback H22
Omu, I just love you'r car! e superb VTEC asta pe Civic asta :X :X :X...si din cate stiu e o masina fff populara (sa ii zic asa) in american car scene...succes cu ea!!!
P.S. 3000 coco...si asta in state...pomana curataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
aha deci voi imi spuneti mie ce conduc sau cum...atata scoate masina....high 12. 13 si 14 ce ziceti voi acolo scot cu a4a.....aici e US nu Ro...sa nu uitati. motorul e construit tot pe piese...nu iam tras jeti si toba si atat..cum fac altii... si cu honda cealalta sa crapat blocu motorului si a trbuit sa o vand pe parti
|
cand o sa ma mai duc cu ea o sa va arat...pacat ca nu am pastrat tichetu sa va arat timpurile ce leam scos :lol: sa imi ziceti voi mie ce timp imi scoae masina cand o sa aveti si voi 5 honde (dintre care 2 turbo)
|
Quote:
|
Quote:
|
12.8 ... 12.9 sincer e cam plauzibil :D (mers perfect)
|
Quote:
|
Quote:
|
Man aia albastra a fost bomba, is curios cu cat ai dat jantele alea? Si ce marca au fost ca imi plac mult :o
Daca a puscat motorul pe aia albastra de ce nu l-ai schimbat ca shell-ul arata destul de bine? Nici asta alba nu arata rau dar cam este de lucru la caroserie. |
Quote:
si shellu de pe aia lam dat la un prieten ca vroiam sa imi iau un lexus is300 si la ii pun un 2jz turbo pe el da tot la honda am ramas |
acelasi tip de roti are si un amic de-al meu...cred ca rotile sunt pe 15, din cate vad eu din poze!
nu conteaza ca ai o Honda sau 5, mie mi se pare timpul spus de tine f bun...! eu cand am fost la vecinii nostrii unguri pe drag strip..am vaz eg-uri cu b18-uri de pe ITR (N/A) golite care scoteau timpi din astia...asta era ideea! bafta cu masina! si mie mi-a placut mai mult proiectul turbosh de pe eg-ul albastru, pacat ca s-a dus! |
Nu mi se pare nimic exagerat timpul asta . Un Civic B16 e aproximativ egal ca timpi cu un Prelude H22 ambele in varianta stock . Avand in vedere ca Prelude e cu 300kg mai greu cred ca un H22 montat pe Civic da un rezultat spectaculos.
|
Hai sa-mi dau si eu cu parerea, e foarte greu sa scoti 12 cu un H22 si un EG, dar in America totul e posibil, si 250CP la roata cu cateva modificari pe dyno :lol:
Adi a scos low 13 pe ud cu masina lui si asta cand era FULLY striped, adica numai volanul si scaunul. Avand in vedere ca eu fac un H22 toata ziua de dimineata pana seara iara EG-ul stock nu e cu mult mai usor decat ITR-ul iar eu scot undeva la 14 pe uscat faceti si voi matematica. |
Te asteptam la Alexeni , Delta Drag Racing sa iti masori timpul!
https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...ml#post3406132 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning