![]() |
Re: Una dintre cele mai dorite masini din lume - Toyota Supra
Sa vrei sa o pui in muzeu si nu vei reusi.
Este prea tentanta la condus. Din proprie experienta iti spun ca nu ai sanse sa stai cu ea doar in fata casei si sa nu mergi deloc. Te incita sa o iei si sa ii dai talpa. |
Dupa cum zicea si fishbone masinutele astea sunt doar pentru cei care cunosc si care stiu ce inseamna numele "Supra" in lumea masinilor.
Cat vine vorba despre pret eu imi caut o supra de vreo 2 ani si ce am observat pana acum e ca sub $20K-25K nu prea poti gasi o supra twin-turbo si daca o gasesti ori are o gramada de mile si arata jalnic ori e reconstruita dupa inundatii, foc sau crash total.In schimb o supra non-turbo o poti gasi si la $13K-14k si tot are 220Hp stock....asta daca te multumesti cu ea doar sa arate ca o supra fara sa se auda fasait de turbo de sub capota :). http://www.speedforsale.com - Daca vreti sa va mai clatiti privirea cu niste supre si sa vedeti si preturile |
Nobody said you can't boost a N/A Supra ;)
|
Singura problema este ca pentru a transforma o N/A intr-o turbo sau biturbo este destul de complicat. Si nu stiu pe cineva in tara care sa se bage la asa ceva.
Si daca faci aceasta transformare, atunci nici nu are rost sa pui ceva stock pe ea. Si se mai adauga cate ceva la nota finala. Si trebuie sa si decompresezi motorul. Cel putin din cate stiu eu. Sfatul meu este sa cauti una turbo. |
http://www.conceptcarz.com/vehicle/z3506/default.aspx
asta este o adevarata masina , Supra , o veche preferata .. dar VeilSide-ul din 1999 , ii intr-adevar un fenomen |
omg frateeeee............ce turbina de avion are !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:53. |
- Copyright 2026 4Tuning