Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - strada (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/191310-machetele-mele-strada.html)

2010 02-06-10 19:04

Re: Machetele mele - strada

Super Golanul, bravo:!:

strada 03-06-10 20:57

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3410142)
Frumoase toate machetele 1/24 prezentate pana acum, la mai multe ! :-)

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3410963)
Super Golanul, bravo:!:

Multumesc mult de urarai.In curand vin poza cu o japoneza...:D

makvld 03-06-10 22:11

mi se pare interesanta acea Toyota rosie...e prima oara cand vad una,in rest frumoasa colectia si te asteptam cu japoneza promisa:D

strada 05-06-10 12:12

9 Attachment(s)
Multumesc

Pozele promise:Mazda Rx7 1/24 MotorMax (macheta are multe defecte merita o atentie mai mare din partea celor de la motormax.)

DrifterGT 05-06-10 13:45

Quote:

Originally Posted by strada (Post 3404542)
Pana gasesc locul potrivit pentru a face poze passaturilor va las inca 2 machete.
Toyota scion xB 1/24 Maisto (multumesc 2010)(macheta avea un defect din fabrica suspensiile nu erau egale.)
VW Van Samba 1/24 Maisto(pe care am pus rotile de la minicooper ,dar cromul rotilor din spate a cam disparut si trebuie sa il refac si in viitorul apropiat ii voi da jos barile si ii voi lasa suspensia.Si aceasta are un mic defect usa portbagajului nu se deschide la maxim.

Gresesti ,uite-te pe topicul meu de la machetele mele , usa spate se deschide la maxim , si plafonul se da jos ;) ... la usa forteaz'o putin ca are loc unde sa se deschida , nu o deschide cu fulgul , ca de aceasta nu se deschide la maxim :) , bafta la colectionat ;) !

strada 05-06-10 14:40

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3418060)
Gresesti ,uite-te pe topicul meu de la machetele mele , usa spate se deschide la maxim , si plafonul se da jos ;) ... la usa forteaz'o putin ca are loc unde sa se deschida , nu o deschide cu fulgul , ca de aceasta nu se deschide la maxim :) , bafta la colectionat ;) !

multumesc o sa incerc.imi era teama sa nu se rupa si mai bine am lasat-o asa.

2010 06-06-10 13:59

Quote:

Originally Posted by strada (Post 3417846)
Multumesc

Pozele promise:Mazda Rx7 1/24 MotorMax (macheta are multe defecte merita o atentie mai mare din partea celor de la motormax.)

Imi place Mazda dar trebuie sa faci ceva cu motorul:!:

strada 18-06-10 14:07

9 Attachment(s)
Dupa o lunga absenta revin si eu cu o alta macheta 1/24.

Porche Carrera GT 1/24 MotorMax(macheta are un defect din fabrica in coltul stopului din stanga are vopseaua putin sarita:oops:)
Poze cu infractorul:

Racer21 18-06-10 16:25

Frumos, o am si eu, atata doar ca e Cararama, sunt cam la egalitate. MotorMax`ul tau mi se pare ca are motorul mai detaliat, dar la Cararama se deschide capota fata, oricum sunt frumoase amandoua. Bafta :-)

2010 18-06-10 17:18

Frumos GT:!:

FED express 18-06-10 19:01

Mda..sunt putine MotorMax-urile care nu au un defect de observat.Si mie mi s-a mai intamplat.Oricum e vrumos Porschele.Supercar!

strada 19-06-10 09:25

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3450614)
Frumos, o am si eu, atata doar ca e Cararama, sunt cam la egalitate. MotorMax`ul tau mi se pare ca are motorul mai detaliat, dar la Cararama se deschide capota fata, oricum sunt frumoase amandoua. Bafta :-)

Am putea sa facem ca bmwh sa punem motor de la MotorMax pe Cararama.

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3450725)
Frumos GT:!:

Multumesc mult :hug::hug:

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3450965)
Mda..sunt putine MotorMax-urile care nu au un defect de observat.Si mie mi s-a mai intamplat.Oricum e vrumos Porschele.Supercar!

Multumesc mult :hug::hug:

makvld 19-06-10 11:46

Quote:

Originally Posted by strada (Post 3450362)
Dupa o lunga absenta revin si eu cu o alta macheta 1/24.

Porche Carrera GT 1/24 MotorMax(macheta are un defect din fabrica in coltul stopului din stanga are vopseaua putin sarita:oops:)
Poze cu infractorul:

frumos carrera gt...nu observ diferente prea mari intre cea de la motormax si cea de la carrarama...amandoua arata foarte bine

strada 21-06-10 17:06

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by makvld (Post 3452387)
frumos carrera gt...nu observ diferente prea mari intre cea de la motormax si cea de la carrarama...amandoua arata foarte bine

Multumesc.Revin cu passatul b5 variant care a primit ceva nou.:DPentru acest tip de suspensie am creat 2 sisteme.unul fix si unul mobil(permite rotilor sa se invarta).Pe fata este motat cel fix si pe spate cel mobil.inca nu ma pot hotar pe care sa il folosesc.Ambele sisteme mai au nevoie de reglaje.

Ps:Scuzati pozele dar ma grabesc si nu am timp sa le selectez sau sa le refac.

FED express 21-06-10 18:03

Foarte interesant ceea ce ai realizat tu acolo, sunt curios sa vad rezultatul.

All times are GMT +2. The time now is 23:18.

- Copyright 2026 4Tuning