![]() |
Re: Test Drive Unlimited 2
De acord cu ANDR31, ar fi fost mai frumos sa existe si masini decente in joc, ca poate cineva sa conduca si masini pe care le mai vede pe strada si care-i plac (o situatie). Sa fie o clasa F foarte bogata sau chiar ceva mai slabut, mai de buget. Dar cred ca sunt mult mai multe masini decat cele confirmate. Nu au cum sa faca al 2-lea cu mai putine masini decat primul (zic eu...). Ar fi o idee foarte inspirata sa bage ceva limuzine, pentru ca ar fi foarte placute pentru calatorii: C/E/S, A8. BMW-uri presupun ca nu vor pune pt ca cei de la EA games detin licenta? (ar fi fost fain macar x5, seria 5 si seria 7:|). Sper doar sa fie lista mult mai bogata decat la primul, ca-s controlabile sau incontrolabile nu poti sa stii.. dar macar sa fie, ca te obisnuiesti cu orice masina pana la urma. :)
|
deocamdata sunt confirmate cu poze si info, putin peste 20 de masini, dar in joc vor fi 208 masini in total.
|
ehh, pe asta chiar vreau sa o vad :shock: mai mult ca sigur, un numar asa mare de masini va compensa alte lipsuri/bugguri ale jocului ...
|
Quote:
|
|
Foarte frumos realizat trailerul ... sa vedem daca va fi la fel si jocul :)
|
10 Attachment(s)
Poze:arrow:
|
Quote:
Sper sa fie clasa F (Sau cum o fi clasa de masini mai slabute si ieftine) cat mai bogata, ca sa putem incepe cu masini totusi mai la indemana muritorului de rand. |
Din punctul meu de vedere cel mai bun simulator cu masini.
|
Quote:
Am TDU1 cu licenta si abia astept sa vad lista completa a masinilor in acest joc. Sper sa fie si BMW si Nissan GTR si la classice pe langa Delta Integrale sa fie Audi Quattro si BMW e30 :D |
5 Attachment(s)
"screenshoate" noi
|
Numa supercar-uri....
Vrem cu totii masini decente, eu sunt mai bucuros cu masini decente decat cu supercar-uri. |
Quote:
:evil: |
sami bag chisioru' da mercedesu ala primu arata ca un iepure speriat!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning