![]() |
Re: Taxe si premii
Albertino Dormi ??
Am scris putin mai sus. E la limita clasei. Depaseste cu o jumatate de cal. |
Quote:
|
Crezi tu ca bati tot ce misca ??
Niciodata sa nu iti subestimezi adversarul. VAd ca multi vb. acum de turbo. Pui Turbo si gata.Din pakate nu e chair asa de simplu cum cred multi ! SI daca treci la B te vei lovii de Renault-urile 5 Gt Turbo care deocamdata sunt SERIFI ! si vor fii mult timp de acum inkolo. |
Quote:
|
De acord cu tine cu banii.Dar pe langa bani mai trebuie sa stii ce sa faci cu ei.
|
Quote:
|
Quote:
|
ilie: sunt motoare care permit modificari radicale cu bani relativ putini si altele ca de exemplu cel de logan care nu prea ai ce sa-i faci. In primul rand nu te ajuta nici caroseria care este destul de grea pt motorul pe care il are. Acum si pe partea cealalta daca intr-un Swift bagi banii care ii bagi intr-un motor de logan pai il faci avion. In afara de faptul ca e o japoneza care nu are nici o legatura cu motorul frantuzesc la fiabilitate, e si mai puternic si e si mult mai usoara. asa ca ... nu prea vad sa ai sanse in fata unui swift gti si mai ales magarit.
|
Quote:
|
ilie hai zile ca pe langa logan mai ai in garaj si un IMPREZA WRX STI :)
|
ilie: nu te contrazic, poti sa-i tai 2 fise la swift inainte de cursa si il faci cu loganul:D ....glumeam. din orice masina poti sa scoti performante daca o duci la extrem cu investitii majore dar mai intervine si problema sa realizezi daca merita sau nu. bafta in competitiile viitoare.
|
Daca urmaresti forumul, pe undeva, cineva scria asa --> "ati vazut ce mergea loganul turbo ala visiniu?"
Deci a facut impresie buna :) |
Quote:
|
asa asa ilie , io nu am vrut sa zic tot ce ai tu in garaj te-am lasat pe tine sa divulgi secretu asta :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:38. |
- Copyright 2026 4Tuning