![]() |
Re: mashina pana`n 35000 euro
eu zic ca cu un Nissan Skyline ai fii unic in romania..... si ce masina ca nu are prea multi adversari......
uita-te la "masina mea" sub categoria Nissan si ai sa vezi un Skyline R34 GTT, este a mea masina si daca te intereseaza o vand cu 30.000 de eur cu tuningul de pe ea bafta multa si sa faci o alegere cat mai buna |
[QUOTE=AleX-34]eu zic ca cu un Nissan Skyline ai fii unic in romania..... si ce masina ca nu are prea multi adversari......
uita-te la "masina mea" sub categoria Nissan si ai sa vezi un Skyline R34 GTT, este a mea masina si daca te intereseaza o vand cu 30.000 de eur cu tuningul de pe ea nu e faimoasa GTR nu? are volan pe stanga? |
Quote:
~Nautilus |
Vw Eos imi place..coupe/cabrio..nu am prea vazut la noi..si arata si misto..parerea mea..si e si model nou..
|
eu nu as ezita. as lua skyline-ul direst. nu m-ar interesa volanul k e p dreapta. opoti s-o impatriculezi si cu volan p dreapta. ai fi unic in romania.
|
Quote:
|
cauta un m3 sau un clk 430 :). sau poate un amg ceva :P
sau daca ai aceleasi gusturi cu mine ai putea sa cauti un porsche 911 carrera ... dupa 2001 |
Quote:
Si in plus concurenta interna e productiva ;) ESPinoza, imi cer scuze pentru offtopic! Chiar iti recomand o Brera, de fapt demult iti tot zic sa iti iei Brera sau 159 ;) Take care! |
nu gasesc nici un 911 turbo la banii astia :) alex am deja o alfa ash vrea sa incerc si altceva ash incerca un porsche sincer dar numai un boxter s cred ca mi`ash putea lua..
|
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...608667d5a7.jpg un SLK ultimul model ? :oops: :oops:
|
Quote:
|
Quote:
ESPinoza: mai nou e o promotie la Honda S2000 cu pret CIP de 26 000 EUR ;) ~Nautilus PS se pot inscrie masini cu volan pe dreapta, sunt cateva in circulatie la noi, inmatriculate |
Quote:
Oricum am citit pe ceva site destul de oficial (cica :? ) ca vor avea exact aceleasi motoare si siteme de transmisie... Pana nu se lanseaza nu putem sti cu adevarat. Dar pana atunci nu pot decat sa sper ca nu ai dreptate :) ESP: Honda S2000 e chiar superba. Si nu ma refer doar la aspect ;) Si daca te gandesti sa o iei, sa nu cumva sa iti treaca prin cap sa ii pui vreo dotare optionala!!! Cat de cheala si usoara!! :twisted: |
opel speedster turbo. 200 cp pe vre-o 900 si ceva de kg. E drept ca e o masina care face compromisuri la comfort, insa..
|
@Shogun: am gasit eu cerbera la 28.000 euro la un parc auto in italia (volan pe stanga), deci la 35.000 sigur gasesti ... atat doar sa ai suficienta quae s-o conduci ;0) ... si avand in vedere ca ESPinoza mai are un 166 , ar fii perfecta pt a2a masina ;-) cu toate ca nici s2000-u nu e de lasat de-o parte
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:54. |
- Copyright 2026 4Tuning