![]() |
Re: Vand colectie!
kagula_89 mai ai hartiile de la posta ca ai trimis coletele?
|
Quote:
|
ma uit dupa ele ,trebuie sa fie in cosul cu facturi:)
|
OK, te rog mult! :) Sa le scanezi si pui aici sa vorbim pe ceva concret!
|
Sa nu mi spui ca nu mai stii unde e cosul cu facturi? :lol:
|
ba da stiu unde e.nu am scanner dar marti cu prima ocazie am sa fug sa le trag la o papetarie.
|
Asa imi ziceai si mie" am pus o azi ,o pun maine, am pus o.......si acum e iar la vanzare" . Vrei sa mai tragi de timp sa ti vinzi si u machetele? eu propun sa te suspende adminii si daca ai dreptate ( ceea ce e imposibil) sa te repuna in drepturi ,ca sa nu ii mai intorci tu pe admini si sa ii amani...acum sa vedem ce parere are si razvan......
|
Quote:
oricum.discutia se termina aici pentru ca e off-topic si nu vreau sa fiu sancionat din cauza ta. |
Astept sa vad scanurile facturilor si luam o decizie! Ok?
|
nustiu ce decizie trebuie sa luati..anyway.sper ca atunci cand voi posta scanurile vor fi retrase toate aceste comentarii si vor fi inlocuite cu scuzele de rigoare ,nu cu injurii gen "e fake" sau mai stiu eu ce.
|
Kagula- eu nu am colaborat cu tine niciodata recunosc,dar cu olfy am colaborat foarte mult si omu nu a tras teapa NICIODATA.Nu te acuz nici pe tine in mod direct:) dar imi este imposibil sa cred ca nu a ridicat olfy coletul de la posta.Mai este cel putin o persoana care poate confirma ca olfy este FOARTE SERIOS>Costi-2010<.Bafta la vanzare.
|
Quote:
Am si precizat la Feed back, Olfy este un super cumparator:!::!::!: |
Suntem in 3 mai 2010! Asteptam niste scanuri, dar nu am primit! Thread inchis + celalalte inchise!
p.s. Nu cred ca nu ai gasit un scaner in atatea zile ... 11 la numar! Si pe forum ai mai intrat ... esti neserios! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:19. |
- Copyright 2026 4Tuning