Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Mitsubishi Colt Ralliart vs Suzuki Swift Sport vs Mini Cooper S (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/189431-mitsubishi-colt-ralliart-vs-suzuki-swift-sport-vs-mini-cooper.html)

aleks 22-05-10 09:35

Re: Mitsubishi Colt Ralliart vs Suzuki Swift Sport vs Mini Cooper S

E corect cum spui tu, pe de altă parte īnsă eu sper să nu văd niciodată un Swift făcut īn parteneriat cu Versace, cu emblema lor aurie pe schimbător şi pe toate tetierele cāt de mare se poate... Asta te poziţionează cu totul īn altă zonă, iar zona aia e foarte bună, desigur, dar deloc pe gustul meu..

Andrei Suzuki 24-05-10 09:39

Desi am Swift Sport,o sa incerc sa fiu obiectiv.
Swiftul e clar cel mai slab la accelerare si vit maxima,fiind penzalizat de motorul aspirat.
La fel,sufera la partea de tuning motor,din acelasi motiv.
La interior pozitia de condus e cam inalta.Te obisnuiesti cu ea,dar ar fi mers o idee mai jos.
Plasticele sunt relativ nasoale,iar din cauza suspensiei foarte tari incep sa se auda diverse zgomote.
Comparatia nu prea e corecta,din cauza pretului. Din cauza asta,dupa parerea mea,Swiftul ofera cel mai bun raport pret/dotari/performante.
Si pana la urma,8.9 sec nu e foarte rau..

GTR 24-05-10 14:43

Quote:

Originally Posted by Andrei Suzuki (Post 3384862)
Desi am Swift Sport,o sa incerc sa fiu obiectiv.
Swiftul e clar cel mai slab la accelerare si vit maxima,fiind penzalizat de motorul aspirat.
La fel,sufera la partea de tuning motor,din acelasi motiv.
La interior pozitia de condus e cam inalta.Te obisnuiesti cu ea,dar ar fi mers o idee mai jos.
Plasticele sunt relativ nasoale,iar din cauza suspensiei foarte tari incep sa se auda diverse zgomote.
Comparatia nu prea e corecta,din cauza pretului. Din cauza asta,dupa parerea mea,Swiftul ofera cel mai bun raport pret/dotari/performante.
Si pana la urma,8.9 sec nu e foarte rau..

Bine punctat si foarte adevarat.

RD-Woo 31-05-10 19:29

Oricand as alege Colt-ul Ralliart in detrimentul celorlalte doua.
am condus un astfel de exemplar si mi-a placut comportamentul, stabilitatea
si puterea de 150CP dezvoltata de motor.

GTR 31-05-10 19:35

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 3405276)
Oricand as alege Colt-ul Ralliart in detrimentul celorlalte doua.
am condus un astfel de exemplar si mi-a placut comportamentul, stabilitatea
si puterea de 150CP dezvoltata de motor.

Si daca nu le-ai condus pe celelalte 2 fix aberezi.

RD-Woo 31-05-10 19:48

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 3405302)
Si daca nu le-ai condus pe celelalte 2 fix aberezi.

Tu ai condus vreuna din ele?? banuiesc ca din orgoliu atins vei spune ca
pe toate trei..

GTR 31-05-10 21:42

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 3405349)
Tu ai condus vreuna din ele?? banuiesc ca din orgoliu atins vei spune ca
pe toate trei..

2 am condus si in cealalta am mers si chiar daca nu as fi mers cu nici una tot nu scoteam aberatie de gen: "Oricand as alege Colt-ul Ralliart in detrimentul celorlalte doua. am condus un astfel de exemplar"

Ce legatura are ca ai condus cu una din ele si ti-a placut?
Toate 3 sunt foarte placute la condus, macar te uitai si tu la niste review-uri inainte sa vorbesti.

Sasiul Mini bate tot, inclusiv sasiul de Clio RS, ca motorizare la fel, JCW este cel mai bun, finisari cele mai bune, dar este si cel mai scump.
Coltul este un compromis foarte bun, un sasiu bun, un pret OK, un motor tunabil.
Swift are deasemenea un sasiu impecabil, foarte placut si usor de condus, performant dar mai slab decat cele 2, greu de tunat dar si cel mai ieftin.

Deci totul se car reduce la buget, ordinea calitatii si performantei coincide cu ordinea pretului.

bunyqu 13-09-10 02:43

Quote:

Originally Posted by lord_wader (Post 3376096)
In sensul ca un motor diesel de capacitate mica, in cazul nostru 1.6(desi nu imi trece prin cap nici un producator in afara de Ford care sa faca 1.6 ci mai degraba 1.5 sau 1.7) nu prea reuseste asa de usor sa dezvolte un cuplu asa mare, de 240, ma refer la motoare stock din fabrica desi chiar si remapat un 1.6 disel ar scoate mai greu aceasta cifra. Daca ma insel da-mi tu exemple ca eu nu am de unde sa le stiu pe toate

Coltul meu 1.5 diesel in 3 pistoane 95cp. 210nm :) remapare inseamna 270nm. deci stai linistit....ca dieseulurile de azi sunt puternice

andreimp3 19-09-10 16:41

am ales colt ralliart (din motive), dar as prefera oricand swift sport pentru ca este mai ieftina; designul interior/exterior este cel mai fain dintre cele 3, dotarile necesare le are; nici de motor nu ai cum sa te plangi... si lucrul care imi place cel mai mult este ca e o masina mai unica
nici colt nu e departe, dar mini pentru mine sa nu il vad in fata ochilor... sunt satul de aceeasi forma de ani de zile... si mai e si scumpa de mori

All times are GMT +2. The time now is 07:30.

- Copyright 2026 4Tuning