![]() |
Re: RDX's Malaguti F12
Amortizorul spate este un amortizor aftermarket de la Top Performance.Nu stiu sa iti spun mai multe despre el,fiindca nu stiu :)
|
Quote:
Cat despre f12-le din acest topic, o singura sugestie, vopseste pleoapele aceeasi nuanta cu scuterul ca nu arata prea bine cu ele negre. Multa bafta! |
jimi place ce vad si ce faceti voi 2 cu acest F12 ;)) bafta in continuare si sa ne tineti la curent cu modificarile !
|
Va tin la curent cu absolut orice modificare.Azi vine toba,Gianelli Next!
|
oho ... sa ne asteptam la un proect pe cinste :> ? ...
ps: sunt fonduri :) ... !? |
Strict secret!Daca nu sunt,producem :P
|
team fara supararre aici fiecare isi spune opinia despre scuteru tau...Deci sa o luam la rand....prea multe conbinatii de culori,negru,rosu,mov,gri etc...stikerele alea sunt puse aiurea si sa nu mai zic ca sunt prea multe sau hai s ate intreb altfel ore mai ai loc pe unde sa ii mai pui? chestia aia la far neagra chiar naspa daca era gri poate ca era alta treaba....nu stiu de preferat sa fie ceva unic vopsestel intr`o culoare ceva frumoasa si renuntza la partea asta cu stikerele puse intr`o ordine naspa si in exces!!! daca ii mai puneai si semnu de la nika atunci puteam sa te intreb direct esti tigan? ca numai tiganii isi fac masinile asa!!!! bafta!
|
Re: [My Scoot] RDX's Malaguti F12
@r13111988:
Fara nicio suparare,da-mi o poza cu mama ta si zi-mi cum o cheama sa fac un sticker cu ea.Tu te cam bagi in seama pe oriunde poti,din cate vad eu.Nu stiu cum de te poti intelege cu lumea de pe forumul asta.Te rog,lasa-ne! |
Quote:
|
interesant scuteru:D:D.
Tine'o tot asa!! Bafta multa in ceea ce iti doresti!!! |
Multumesc pentru urari!Tot respectul!
|
Man, scuterul e frumusel, dar sincer e cam incarcat cu abtibilde care efectiv nu isi au locul, pentru ce e pus cel cu momo, sau sparco, nici brembo nu are ce cauta ca f12 are frane grimeca sau cum le cheama. Si eu am avut f12 si am muncit la el sa il fac cat de cat,dar nu ..., e topicul pe pagina 2.Oricum tu stii, mie unu imi place foarte mult abtibildul cu PIAA, da foarte bine, eu pe toate le-as da jos, probabil vopsit din nou si pus doar cel cu PIAA, in rest e frumos, bafta cu el ;)
|
Multumim!Scuterul nu e al meu,asa ii place baiatului,nu pun eu abtibildurile pentru el!
|
Quote:
|
Toba Gianelli a sosit :) ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning