![]() |
Re: Problema boxe
Quote:
Presupuneri pot fi multe, pote ai avut distorsiuni majore pe canalul acela si de acolo vin problemele sau chiar din cauza distorsiunilor generale cand dai HU la maxim se poate sa fi stricat difurile. Dupa cum spuneai tu cele 2 dif care le-ai scos nu se mai auzeau deci tind sa cred ca ai o problema cu acel canal sau canale. |
se auzeau boxele alea vechi de la golf.. tweeterele originale.. doar ca nu f clar si bazaiau si alea nitel asta din cauza de la vechime banuiesc ..
da nu cred ca daunau astea noi la HU pe care le pusesem.. faceau zgomot numai cand era o melodie cu bass si beat-uri dastea.. 4 ohmi scrie si pe alea vechi si pe astea care le pusesem noi .. le am pus iar pe alea vechi acu dar vreau sa caut atunci altele.. deoarece tweetere astea nu se aud f clar.... aveti vreo recomandare pt niste boxe mici asa simple ? fara bass fara nimic.. doar sa se auda clar |
Deci tu spui ca doar tweeterele sunt cu probleme ? Pai atunci inseamna ca primesc semnal cu bass, dupa descrierea ta. Le-ai legat cum trebuie la crossover ?
|
Mai bine intai ia doua fire mai groase si leagale direct la baterie .si dupaia dai putere.daca mai paraie atunci lasa doar 4 difuri.daca tot nu merge amplificatorul ramane baza.bafta
|
salut, daca tot vrei sunet si nu bas(ori in bord nu prea e cazul) cumpara 2 condensatori de 10 mf, inseriaza pe fiecare + ce duce spre difuzor cate unul si ai sa ai doar sunetul de medii-inalte. daca vrei mai puti bas incearca 4,7mf iar daca vrei doar inalte 2.2mf dar in cazul asta i-ti trebuiesc tw. eu am in bord tw 1mf, in portiere 2.2 mf, in spate 4,7mf+ 4 boxe in portiere filtrate prin bobine+sw si e ok cred eu. dar oricum nu cred ca vreo firma instaleaza basii in bord asa ca incearca cu medii sau inalte.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
- Copyright 2026 4Tuning