![]() |
Re: A4 1.9 tdi sau Passat 1.9 tdi?
Quote:
Dar ca sa-l ajutam si pe colegu cu nelamurirea lui.... Prietene, vrei masina noua sau ramai la Audi/Passat second hand? Strict din astea doua, ti-as recomanda Passatul, tinand cont si de aspectul intretinerii.... |
A4 are suspensia prea dura pentru drumurile noastre
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu am o 1300 din 1973 şi am făcut drumuri de sute de km fără probleme, nu va daţi cu părerea degeaba. |
Audi poate sa se strice la 10000 de km la fel cum si Dacia poate merge 150 de mii decat cu ulei si filtre. Lasati generalizarile ca a trecut epoca masinilor facute sa reziste . Tot ce se produce in ziua de azi e "consumabil ". A trecut vremea cobrei facuta sa mearga 30 de ani .
|
Quote:
|
Passatul penultima generatie NU are suspensie multilink..pentru ca este in aceeasi perioada cu Golf 4.daca detii unul din noua generatie imi cer scuze,desi am citit ca ai 110 cai la el..
|
atunci bratele de sub rotile mele din fata ce is? passat b5 nu are suspensie multilink?:-? daca gresesc corecteaza-ma(e modelu fabricat din 97 pana prin 2001) doar ca are motorul euro 2 de 110 cai (afn) care mai e pe mai multe masini : golf 3, passat b4, A6... ..
|
Nu are pe spate(decat in varianta 4motion)...pe fata cam orice masina are suspensie independenta :rolleyes2
cat despre a4 eu am mers cu a4 normal nu s-line si mi s-a parut prea dura suspenisa, si cei de la top gear au zis la fel "ride is too hard" ceva de genul... |
@manu,motorul ala AFN ar da foarte bine sub capota Golfului meu :P mai pui niste iepuroi de un chip si aia e:D
-nu am mers cu Audi A4 dar daca am mers cu Octavia se pune? :P |
Quote:
|
Quote:
|
Tu sigur nu stii ce inseamna multilink. Google search.
|
Quote:
:) Nu cred ca se poate compara deocamdata logan cu orice audi de orice varsta din lumea asta. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
- Copyright 2026 4Tuning