![]() |
Re: E46 - BT 87 YVI
1 Attachment(s)
Accept orice parere si nu ma supar mai pun acum o poza facuta zilele astea dar calitatea pozei lasa de dorit..
|
Se vinde 3800E neg. O dau ca nu am timp de ea, sta de multe luni, merita ingrijita sta si se deterioreaza, in sensul ca a crapat kitul unde era semnul de pe capota, a furat cineva pleoapa de pe luneta, a disparut si difuzorul de la bara spate,acum are si toba originala. Functioneaza nu are probleme itp valabil si asig pana pe 8 luna asta cred, cine este interesat sa puna intrebari aici sau pe privat.
|
Quote:
|
Nu ma intereseaza schimburi ca ar sta la fel degeaba.
|
Inca nu sunt hotarat in privinta lui daca sa il pastrez sau nu,dar am sa incerc sa il fac sa semene din nou cu o masina ca acum ma uit la ea si nu imi dau seama ce a fost in capul meu.:oops: Am inceput sa cumpar micile piese defecte sau lipsa cum ar fi oglinda dreapta sau sertarasul de sub clima, si incerc sa fac rost de un kit m-tech I dupa care intra la vopsit si am sa ii schimb si farurile si triplele dar sa fim sanatosi.
|
8 Attachment(s)
poze recente
|
ocupa-te de ea. fa-o toata o culoare, vopseste-i jantele gri, pune-i semnale galbene si da-i eleronul ala jos. e mare tiganie in stadiul de fata.
bafta. |
Asta as avea de gand dar sincer momentan nu vreau sa mai aud de masini le-as vinde pe toate. Momentan am cumparat ce era lipsa sau stricat, eleronul pleaca de pe ea ca am unul de m tech 1. Am sa vad cateodata imi sunt atat de dragi toate iar cateodata le urasc, acum sunt in faza a doua :P Ms pt sfaturi.
|
Mi se pare mie , sau la botosani chiar nu se stie sa se vopseasca masini? intreb , pentru ca este a treia masina , care vad ca e vopsita cu "bidineaua" ! Daca e sa te reapuci de ea , sa o aduci pe drumul cel bun , incearca o vopsitorie din iasi macar ! cautai un kit de mtech 1 sau 2 , ca ce ai tu acolo sa repari , ai de tras ! Bafta si spor !
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
- Copyright 2026 4Tuning