![]() |
Re: E36 - AG 44 STF
Quote:
|
Quote:
Oricum, frumos pisicu tau! :D |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Am Schimbat Farurile cu unele BOSCH cu lupa + inele CCFL + inele cromate ceasuri
|
Quote:
|
Quote:
ps dak vrei am unele ZKV cu lupa la 250 ron |
foarte fain E36..sunt fan de mic.Arata bine ma dau sieu dupa ceilalti..pacat de triplele Hella ca dadeau bine.vezi tu ce faci cu astea noi.
o intrebare: Sunt kilometrii originali ai masinii? P.S:Arata foarte bine pe culoarea asta. L.E:Ai doar finala pusa? Daca da, atunci ar fi bine, cand ai ceva bani sa pui un esapament calumea. |
Quote:
Despre esapament este in "proiect" toate la timpul lor m-am interesat la Pilot la mine la pitesti si ma costa in jur de 300 euro esapament cap coada |
..................
|
Frumos matz....dupa ce mai faci ce ti-ai propus ii poti zice matzoc :))))
Grija mare de ea si fara incidente!!!! |
Quote:
ms mult!Acum urmeaza un Pachet exterior ///M (bara fata,spate,bandouri si oglinzi ps pragurile nu imi plac)dar mai dureaza pana strang banii !!!pana atunci pisik v-a primi doar benzinaaaaaaa :P |
.....
|
2 Attachment(s)
Intre timp s-a achizitionat Bara ///M fata si se va face capota clean(se va astupa strema) momentan bara si capota sunt la vopsit....poze informative
|
Misto pisica! Volanul ala face toata smecheria! :D Si stopurile sunt ok, dar pacat ca le-ai dat pe cele vechi... Asteptam pachetul M. Spor la cumparaturi :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:48. |
- Copyright 2026 4Tuning