![]() |
Re: hip-hop/rap romanesc 4 car
check 7'th post ;) morometii romania trezeste-te
on: eli din timisoara ai furat negativele c.i.a. unde sunt bagabontii feat la familia m&g asalt raggafonic grasu xxl legendele grasu xxl curaj urban antisocial grasu xxl jos jos jos c.i.a. siaiei bug mafia anturajul |
10 Attachment(s)
enjoy....;):twisted::twisted:
|
Vescan - Pasari calatoare
Vescan - Liber sa aleg Vescan - Alb-Negru B.U.G Mafia & Adriana - Viata noastra B.U.G Mafia - Bag ****-n lume si v-o fac cadou B.U.G Mafia - Poezie de strada |
3 Attachment(s)
Cateva de la mine !
|
7 Attachment(s)
enjoy
|
10 Attachment(s)
inca cateva mel frumoase :)
|
Uploadeza si tu pack-ul si fa-l cunoscut. Suntem multi interesati (cel putin eu)
Multumesc |
Incercati si Vescan.. tipul chiar canta bine si are melodii reusite.
|
B.U.G. - Cu talpile arse
M&G - Armonia generala C.I.A. - Siaiei El Nino - Noaptea Nivelu' Unu' feat. Dj Twist - Pune Mana Pe Volan Gino G. - Cu mana pe volan (Gino G Primul si Ultimul) Camuflaj feat J. Yolo - ROMANIA Bibanu & Camuflaj - Cu ochelari de soare Daca iti plac si mai vrei mai zimi ca iti mai caut acum nu le mai stiu pe toate |
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
8 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1513472 Attachment 1513473 Attachment 1513474 Attachment 1513475 Attachment 1513476 Attachment 1513477 Attachment 1513478 |
Quote:
PARAZITII-TOT CE E FRUMOS TRE SA DISPARA(tot albumul) CABRON-PRIN OCHI MEI(tot albumul) |
7 Attachment(s)
pun si eu cateva scuze daca se repeta vreuna:D aaa si ascultati cam ce ascult si eu in masina insa piesele astea nu le-am vazut sau nu m-am holbat eu destul de bine:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning