![]() |
Re: Caut intruniri cu GOLFURI
eu vorbeam de alte linute, daca sti la ce ma refer....sa lasam offtopicu :)
|
Da ma stiu la ce marefer.
Ontopic. Intalnirile Vw au loc in fiecare joi cred ca de pe la 7 sau mai devreme. |
Quote:
|
Pleoapa e simpla si am facut comanda de la un baiat din Tg.Jiu ca pe aici nu am gasit....A costat 500 000 plus 50 000 taxa de transport.....Nu am vrut de aia de tunning pt ca era prea joasa si venea peste emblema de pe masca si se vedea jumate din ea si era urata rau....daca vrei sa vb cu el iti dau nr lui....
Razvan Alex Ionescu Tel:0723.344.327 |
eu osa am fatza de jetta si vrea un look mai agreisiv asa ca pana la urma o voi face la comanda sau vau eu....merci oricum
|
Ieri mi a venit pleoapa de la Tg Jiu, m am dus la posta si mi a cerut aia banii pe colet....io i am spus ca vreau sa vad intai coletu...in fine s a dus dupa pleoapa si cand a adus o....surpriza mare...pleoapa era VARZA...sparta in bucati...daca dadeam banii ramaneam cu ea asa...:(.bine ca m am gandit sa ma uit inainte la ea...asa ca aveti grija mare cu ce si de la cine comandati piesele....
|
ce faza de ***....totusi cred ca de la transport,da te mai gandesti si la tzeapa...oricum e aiurea,da cred ca un super glue rezolva tot:))
|
ziceai mai inainte daca poti sa tai din arcuri... io iti zic sa nu faci asta deoarece strici toata treaba. singurul lucru bun e ca se lasa masina mai jos, dar scade drastic stabilitatea...care cred k e mai importanta. daca ai dat 500 d mii p o pleoapa, io zic ca poti sa dai 500 si p doua arcuri sport de la dezmembrari(cu tot cu amortizor)...sau cu un mil si ceva iti iei chiar noi.(daca schimbi p fata tre sa schimbi si p spate)
|
te inshel amarnic omule,ca nu-si pierde din stabilitate mai ales dc are amortizoare pe gaz si niste opritoare sa nu loveasca in aripi.......incearca sa te convingi,nu mai induce oamenii in eroare...
ps. gaseste tu al 1 milion arcuri si amortizoare noi,nici macar 1 amortizor nu iei....da poate stii tu ceva ce noi nu stim |
:P Yo nu mai stiu pe cine sa ascult acum...oricum deocamdata sunt in perioada de interesare pt ca nu vreau sa fac vreo prostie..... Daca ne intalnim pe 15 vom vorbi acolo ce si cum, pareri si opinii. Sper sa vina cat mai multa lume. Am inteles ca a ramas pe 15 iulie la Polivalenta, NU? Salut
|
din pacate eu nu pot venii,cel mai bine intreaba un mecanic sa te convingi,si iti poate spune sigur ce poti sa faci....;)
|
oricum.........cu un milion si ceva iti iei doar doua amortizoare noi pe gaz.........eu mi-am luat amortizoare pe gaz si arcuri stock si am ajuns la 11 mil........asa ca nu te lua dupa gura lumii si dute prin magazine ca sa vezi exact cat te costa piesele...
|
asta am zis si eu.....:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:41. |
- Copyright 2026 4Tuning