![]() |
Re: Renault Clio 3 SPORT
Din ce vad eu in pozele 3 si 4 aduce mai mult a Opel Astra Sport :)
Oricum Renault Rulez Forzza Alonso :) |
Da si mie mi se pare ca are bot de Hummer si jante de SLR, si daca mai stam sa ne gandim un pic designul este asemanator Tico-ului. Sa fim seriosi, mult prea multa imaginatie cu: seamana cu seria 5 (da, dar doar pentru ca farurile sunt prelungite pe aripa, in rest e cu totul altceva), seria 1, micra (poate doar dimensiunile masinii, dar nicidecum vreo forma a masinii), proiectoare de logan (sunt proiectoare rotunde simple, cum intalnesti pe zeci si zeci de masini, nu doar pe logan)...dar deh si romanu ca vulpea la struguri...cand nu ajunge la ei zice ca sunt acrii..
|
Cine vrea poze mari cu CLIO Renaultsport sa spuna. ;)
Dar am o mare nelamurire.. ce cauta topicul asta in sectia Tuning pe marci? :rolleyes2 |
Quote:
|
Asa scump va fi, dar considerand diferenta de greutate, se va situa aproximativ la acelasi nivel de performanta. Vrei sa spui ca un Megane RS este 17400 de euro? :???:
|
mhh ... vad ca s-a mai scumpit ... modelul nou e 18300 CIP ... ala vechi era 17800 ... dar nu avea jante pe 18 in standard ... probabil ca mai sunt si alte diferente ....
deci este sigur ca asta va fi pretul??:nosebleed ... la NAIBA ... daca era pe la 15k ma bagam ... offfffffff |
De obicei variantele RS nu vin echipate full?
|
in oferta trecuta la Megane RS nu era full ... iti dai seama la 17.800 CIP ... dar nici in oferta asta nu e full ... nu are xenon si nici vopseaua metalizata ... nu mai stiu exact acum oferta dar poti sa vezi pe serus.ro ... in continuare sunt cam surprins de 16.300 CIP pentru Clio
|
Vechiul Clio RS costa ~16.000 CIP normal,si in jur de 15.000 cu reducerea de finalul generatiei.Cum modelele actuale de Clio sunt mai scumpe cu peste 1.000 EURO decat cele din generatia trecuta,pretul de 16.400 EURO e foarte normal.
|
nu cred ca era asa scump ... era sub 15k din cate tin minte cu reducerea ... intr-adevar, luand in considerare faptul ca noile modele sunt cam cu atat mai scumpe pretul de 16.400 pare natural ... ah, well ...
|
pretul la rs-ul anterior era de 15.400 CIP, atit am dat pe el in noiembrie 2006, pretul nou il am de la dealerul din iasi care mi-a pus la dispozitie fisa noului RS cu dotarile standard si cu cele optionale. ca dotare standard fata de modelul anterior lipsesc farurile cu xenon si radio cd-ul cu magazie iar la optionale a aparut in plus farurile adaptive la directia de mers si scaunele sport tip recaro. ce este interesant este fatul ca modelul de 182 cp facea suta in 7,1s si 400m in 15s, vit. max 222km/h iar noul model face suta in 6,9s , 400m tot in 15s iar vit. max. este de 208 km/h iar indicativul motor este acelasi doar cutia la noul model este in 6 trepte. de asemenea si consumul dat de constructor a crescut fata de modelul anterior. per ansamblu mi se pare justificata cresterea de pret avind in vedere sistemul de frinare Brembo cu 4 pistonase . la modelul de 182 cp sistemul de frinare era acelasi cu cel de la clio wiliams de 150 cp, nu zic ca era rau dar nici nu te da pe spate.
|
Megan-ul RS se va scumpi foarte curand si creste la 250cp...iar Clio RS fata de generatia trecuta are multe lucruri noi:frane Brembo mai performante, cutia, aerodinamica...Singurul handicap e dat de caroseria mai inalta si grea cu 200kg...in rest in toate revistele pe care le-am citit, numai cuvinte de lauda pentru stabilitatea incredibila, si in plus nu mai ridica roata in spate in curbe...
|
Frumos noul clio Rs dar pacat ca are in plus 200 kg.:evil: Intre Clio Rs si Megane RS as alege Megane RS. Oare viitorul Megane RS de 250 cp va avea tot motorul de 2.0i T??:rolleyes2
|
Intotdeauna am crezut ca noua generatie Clio este urata cu balarii.
Poate de asta il si includ pe asta in lista mea de cumparaturi (si pentru ca nu imi permit o Impreza). Cine vrea masina frumoasa sa-si cumpere o italiana. Mie imi place asta tocmai ca e urata cu draci. :( Daca avea farurile alea un pic mai mici sa nu mai semene cu o femeie... |
Si nu imi place nici plasticul ce acopera airbagul de pe volan.Seamana prea mult cu cel de pe celelalte modele Renault mai cuminti.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:00. |
- Copyright 2026 4Tuning