![]() |
Re: Piese 924
Quote:
- sistem complet inchidere luneta( 2 seturi) - 30 ron, ce inseamna mai exact? -conducte de apa, frana, injectie...complete si neindoite - toate -60 ron, sunt bune? |
Quote:
Conductele sunt date jos si functionale- adica sunt etanse, dar stau fara lichid de ceva timp si e posibil sa fi oxidat, ruginit prin interior. |
3 Attachment(s)
salut cred ca asta e CV!
|
Quote:
Oricum este in continuare de vanzare 8) |
cel mai sigur stim dupa seria aia care ti-am zis....ce se vede in poze mai sus e seria de pe carcasa...care e comuna cu mai multe cutii.
|
Trebuie sa va spun ca seria o sa o aveti sigur la sfarsitul saptamanii. Daca stiam de care serie e vb o cautam si pe aia si o stiati deja...imi pare rau.
Quote:
|
nu e stres, puiule :)
|
:lol: uite ca unii mai au si umor...;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Na baieti? Nu mai spune nimeni nimic de cutia aia de viteze? Erati interesati de serie, v-am dat-o. Acum ce ati descoperit? Ia spuneti si noua sa stim ce informatii noi v-a oferit seria aia?
|
o sa zici ca am simtul umorului ciudat...dar nu e aia seria pe care o cautam :lol:
ma uit unde are a mea seria care contine informatii despre ce e in cutie si o sa pun poza cu locul unde se afla seria :) intradevar o cutie are vreo 2-3 poate chiar 4 serii pe ea..dar doar una din ele e relevanta. |
13 Attachment(s)
Aici aveti ceva poze cu plafonul solicitat de unul dintre useri.
|
Se pare ca sunt tot mai putine 924 prin RO, sau foarte putini bani in buzunerele posesorilor...
|
sau toate 924 urile din ro sint in stare perfecta si nu necesita nici o piesa :D
eu mai cumpar din cind in cind cite ceva de as avea o gramad de bani mias lua un panamera8) |
Apoi Hunor, eu zic ca pana la Panamera sa vii sa iei puntea si cutia aia de viteze, ca e shmechera tare pentru porsche-ul tau ;). Pana atunci eu va urez drumuri multe si reparatii putine la jucariile voastre.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:23. |
- Copyright 2026 4Tuning