![]() |
Re: Lada 1200 RPC edition
:D m-ar tenta si pe mine o lada, dar nu prea gasesti mesteri prin buc in lade...si tu esti cam departe :D
|
:) Din pacate is pe partea celalata a tarii :P
|
arata super Lada ...si vad ca ai si 4 porcusori pe motor :D
dar sunt foarte curios cum ai indoit mocheta aia pe bord :D si eu vreau sa fac ceva de genul la trabant :D |
:) Mocheta aia defapt ii un material "plus" foarte de fin, folosit pentru tapitat boxe :) Ii destul de elastic, se poate lucra cu el foarte frumos.
|
Inca un pasionat :D te asteptam pe Lada club romania :D, da de vii la intalnirea din Brasov :D
Tu esti cumva Yeti de pe Lada barati kor (Yeti=nagytalpu gumigyilkos=killer de cauciucuri cu picior mare :D ) ? |
Quote:
|
Si inca o intrebare, ai cumva galerii pt Dellorto DHLA40 /SOLEX ADDHE 40/ WEBER DCOE 40 ?
|
Nu sunt Yeti :) El ii un prieten de al meu din Tatabánya. Id-ul meu de membru LBK ii tot rapcrash. Am si niste galerii de vanzare :) Am terminat cu motorul aspirat :P
|
Inteleg :D Eu raman la aspirat, ca si ala facut bine face senzatie :D Cum se comporta 1.6le cu carburatoarele orizonate? :D Cred ca e glontz masina :D
|
Pai... sincer... mie nu mi-au placut. Nu-i destul de elastic... La turatii mici (sub 3500 RPM) ii mult mai rau decat un carburator Lada modificat, de la 4000 in sus ii un animal :) Dar totusi merita pentru orgia de sunete 8) Ce ii mai nasol, ca sub 18litri nu poti scoate consumul...
|
Pai am vazut ca ai axa 316/304, deci normal ca sub 3500 sa nu prea ai puterea :D Si in legatura cu consumul, sigur se poate scoate ceva decent, am amici cu alfa romeo 33, 2XDellorto dhla 40 si scot consum de 7-8, in stil normal :D
|
Dar nu are rata de comprimare peste 12:1 si nici axul nu-i de 316 :twisted:
|
Foarte tare Lada.
|
Ceva noutati ? :D
|
salut de la ce ai luat panourile de usi si bordu ca vreau si eu:D