![]() |
Re: Masina mea cea noua !!! poze promise
S-o stapanesti sanatos si nu mai mult de 5000RPM!
|
mdaa.....am revenit si eu cu niste posturi .......!!stiti vorba aia.....cine are bmw nu sta la postat ....:D si oricum sunt in iasi majoritatea timpului ,,,!cand mai dau pe acasa ,,,apuc s-o mai spal ,,si mai dau cateva ture.........
|
da nu prea esti asa modest de felul tau nu??? eu am volvo s60 tot cu 163 de cai si nu prea imi ajung....si ii mai dau si talpa...k vb aia "mai curat esapamentul"....sa zica simi :D;)
|
Quote:
|
oky,,,tu stii mai bine....:D:))
|
MasterCyp se referea la faptu ca "cine are bmw nu prea sta la postat". Ce-i drept, vorba asta n-am mai auzit-o nici eu la nimeni, dar dak spui tu..... :))
|
lasa simi....noi sa fim sanatosi :))
|
"cinci" cu climatizare manuala?.. cam nemernici astia :|
|
"cinci" cu climatizare manuala?.. cam nemernici astia :|
|
ce ai vrut sa spui "sponsoru"??
|
m-am prins..in final.....da la 17 mii...cu aer conditionat.....da....puteai ceva mai bun :headache: :pissed:
cum ar fi :http://www.mobile.de/SIDuJ5dQVV3meKi...1111256326695& |
Quote:
|
e ok masinuca dar eu cred ca la 17000 e scumpa sau cu alte cuvinte se gasea ceva cu mai multe extrase .. in fine s-o stapanesti sanatos ;)
|
nici nu vazusem ca ai postat reply.. dar ca sa-ti raspund e irelevant ce masina am.. am senzatia ca intrebarea a fost pusa usor ironic sau te-a deranjat postul meu.. ;) o fi semi-automata dar nu e climatronic.. intr-adevar la climatronic tot mainile le folosesti dar pe principiul asta ar insemna ca orice gadget extra nu e necesar ca oricum " n-are comanda vocala ".. ;) salut
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:08. |
- Copyright 2026 4Tuning