![]() |
Re: Dacia Logan Break Si Utilitara ( Poze Reale )
1 Attachment(s)
cam asa arata una din pozele Daciei Logan prevazuta de francezi... si sa speram ca asa va arata modelul break... Mult mai aspectuos fatza de acea utilitara...
|
naspa spatele nu se potriveste cu fata.daca o faceau ca prototipul era beton
|
Cea mai urata masina asta e frate.Cea mai de ***.
|
masina numa buna de db drag :PP
|
ma acuma cine stie cum o sa arate cand va fi lansata pe piata, dar cel putin cel din poze daca e break e urat si singura diferenta dintre break si utilitara e ca cea break are geamuri ! urat.....
|
Quote:
|
Mda...altceva in afara de "urat" si "naspa" mai stiti? Nu mai stiti doar sa criticati? Fiti mah mandrii ca macar aveam o masina care se vinde cat de cat si in Europa, lucru care altii si l-ar dori.
Si in plus, pentru noi si pentru standardele noastre, cred ca este mai mult decat masina optima...si garda la sol buna, si mai ales daca ar pune tractiune integrala (dupa cum am inteles ca ar avea Kangoo), cred ca ar multumi majoritatea clientilor si utilizatorilor. |
Spatele e mai deosebit...Da totusi pare prea patratoasa....E numa' buna la carat:-P
|
eu nu inteleg d c pretentiile sunt asa mari...
masina,cand va iesi p piata,nu cred k va trece de 10-11000 E(cu toate taxele).la pretul asta...nu e asa rau. plus k,cred eu,vor fi vandute in foarte multe exemplare,cu toate ca toti spun ca sunt urate. |
Quote:
|
Mai curand arata a utilitara decat a break....cum a spus si cineva mai sus arata ca un kangoo restilizat.
Stie cineva daca vor fi si noi variante de motorizari? |
Quote:
|
Re: Dacia Logan Break Si Utilitara
eu nu mi-am dat seama daca e ambulanta sau dric...masina asta ar trebui sa vina in 2 culori, alb pentru salvare si negru pentru morti
|
tin minte la incepit, spunandu-se despre Logan ca fiind masina de 5000 de euro...care apoi s-a transformat in 9000 de euro(cu toate dotarile).Si cu toate acestea...multa lume si-a cumparat.Intr-adevar are un sistem bun de leasing, mi se pare ca pe 7 ani, dar totusi...
|
Tipic romanesc... Design nashpa, calitate proasta, etc... Singurul lucru care mi se pare cat de cat mai mishto e tractiune integrala, in rest... pistol cu apa ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:47. |
- Copyright 2026 4Tuning