![]() |
Re: Dacia Logan Break Si Utilitara ( Poze Reale )
Urata Cu Draci!!!!!
|
Quote:
oricum in comparatie cu celelate modele de masini utilitare eu zic ca merge! e chiar misto! poate baga la astea motorizarea de 19tdi! per-total e ok......:lol: mai ales ca este si ieftina.... asta nu este masina de tuning ci masina simpla de transport! asa se evolueaza, cate un pic, pic |
ca utilitara merge, dar varianta break?
|
Utilitara, cum dumnezeului sa mearga? In primul rand ca s-au zgarcit la usile glisante de pe spate...sa vezi ce o se chinuie romanul sa incarce in ea marfa pe usitele din spate. Mie imi place cea break (cu geamuri).
|
si break-ul?
|
Quote:
in fine ... o mai mare evolutie era daca ii puneau la dacie senile, la ce drumuri avem ... :evil: :evil: |
Quote:
|
decat loganul actual....mia bine cel break....arata mai interenat....:P
|
TAU-le aveam pretentii la tine !!! 1.9 tdi la dacia/renault ?? poate dci ;)
oricum break-ul mi se pare oribil si utilitara mi se pare SUPER OK ca pare sa incapa FOARTE mult in ea si sunt sigur ca foarte multe firme o sa cumpere asa ceva datorita spatiului de incarcare care din poza pare ENORM !!! |
Quote:
|
Quote:
|
as prefera un kangoo in loc de 5 loganuri utilitare ... yak ..
si eu zic ca era absolut necesar pt o utilitqare sa aiba usi glisante in spate ... nici breaku` nu-i mia stralucit dak ala e breacu` sincer vorbind ... primul meu gand cand am vezut pozele astea a fost ... wow .. masina perfecta pt pompele funebre ... |
arata misto...
|
poate 1.9dti nea
|
daca stau sa ma gandesc ca utilitara o sa fie destul de cumparata pentru ca sunt multe firme care le vor alege.Depinde acum de pretul exact si de motorizarile anuntate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning