![]() |
Re: matizul furios by Emotion Customs
jentile dau fff bine pe masina parerea mea;)
|
Quote:
Bine zici parerea ta...... |
Quote:
is parfum jentile hai sa votam sa vedeti singuru lucru e capota care e umpic mai comuna in rest nu este nimik de comentat!! ;) |
ma ... io zic ca singurii care au drept la comentarii negative.. sa prezinte ce au lucrat ei sau masinile personale :)), in rest.. io zic ca tre apreciat.. cate 100 de ore au intrat in masina aia.. plus.. ca orice .. masina demo.. de genu .. se transforma non stop.. parerea ajuta da nu aruncati cu pietre... play nice.. io unu le apreciez efortul !!! all the best from SmokeDesign ,
|
In sfarsit e din nou pe strazi...NICE JOB!!! Bafta...
|
alta parere ,daca masina e gen DTM nu tre sa aiba jante de curse ...sa zicem speedline ???
sau ar trebui sa fie tot ca fiecare bling bling??..eu zic ca tre ceva diferit |
is bune speedlineurile care sunt pe masina, am vazuto live e bine lucrata si cum mircea e superstar tot cluju vorbeste de masina lui :)
|
buahahahahaha
asa e acum a uitat de vectra |
faina masina si felicitari pentru munca depusa :)
|
urmeaza interiorul care va lua ceva vreme
|
Adevarul este ca UFO si ceilalti baieti au facut o treaba buna ca deobicei!La filmul Fast&Furios:Tokyo Drift am stat cateva minute langa Matizoi si lumea avea doar comentarii pozitive la adresa acestei bestii.Singura remarca negativa a fost facuta de un tip cu fatza de poponar care spunea ca eleronul "i prins prea romaneste cu suruburile alea":evil: Am zis ca de le facea el,il prindea cu superglue,nu?:D Da i super matizul!!!Keep rocking the zone,boys!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:55. |
- Copyright 2026 4Tuning