![]() |
Re: E21 - Red Shark
Cum poate să arate :X ... Super rechin, păstrează-l cāt mai original că este foarte frumos şi aşa !
Superb ! |
3 Attachment(s)
Va multumesc...voi merge pe linia ei originala!
Pretul achizitiei a fost foarte convenabil! |
multa bafta cu jucaria .... stiu masina din bara in bara ... am frecat putzin la ea inainte de 4tuning day`s .... impecabila
|
Frumos rechinu , sa il stapanesti sanatos !
O mica intrebare ce model de jante sunt cele de pe masina ? (ma intereseaza denumirea lor) |
Quote:
|
As zice ca sunt MSW.
|
sal..sa o stapanesti sanatos..am vazut masina live si chiar m-a impresionat..cristi chiar a avut grija de ea,iar farurile acelea sunt criminale..ai grija de ea
|
Ce arcuri ai pe ea ? Sport, taiate sau comprimate ?
|
frumos foc rechinu'...am facut si eu o poza cu el la romexpo :D e tare masina,sa o stapanesti sanatos si fara incidente.bafta in continuare
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
that's the killer shark :twisted:
pastreazai linia :D |
Multumesc mult!
Jantele cred ca sunt MSW ,in legatura cu suspensia nu stiu ce sa zic...cel mai bine poate sa raspunda Dasher! Acum am multe prin cap in legatura cu motorizarea...si as avea nevoie de niste sfaturi...merita pus turbo pe motoru asta sau sa trec la un 3.5 cmc? Pe mine ma incanta mai mult un turbo dar nu stiu care vor fi rezultatele cu internele Stock! Precize ca motoru este 1.6 carburatie... Bafta |
Foarte frumos rechinul ! Punei si lui o emblema frumoasa pe spate ! o merita !
|
Suuuuuuperba! Jante mai deosebite si atat, pastreazo cat mai clean, mai retro!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
- Copyright 2026 4Tuning