![]() |
Mai oameni buni!
Voi stiti ce inseamna 10000 euroi pentru o masina din 88????? Ce e ma Rolls? Lasa-ma frate cu masini de acum 15-16 ani!Ce daca e M3?Nu e tot masina?La banii astia iti iei masina de cativa ani inclusiv BMW! La 10800 iti iei BMW din 1998 CABRIO,Full Options.Intra pe autovit sa vezi! Ala cu M3 e cu capu! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
Apropo!
Un M5 din 89 e 6000 euro! Pana la 10000 mai incape inca un ursulet! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Da, dar nue masina de \"colectie\"... :lol: :lol: :lol: :lol:
|
l-am vazt o singura data in cj in fatza la un club....intradevar arata beton... e rara... da' e mult 10500!!!
|
Quote:
Va dau un exemplu: un opel corsa stefi (a fost o serie limitata d corse in 89-90 - serie d 50000 d masini - interior complet diferit si sport din fabrik, spoilere si amortizoare sport din fabrik... in fine nu stiu totul exact) se vinde acum la 1500 d euro... ontopic: Nu prea intereseaza pe nimeni k e M3... dak e din 80... nu intereseaza! si nu da nimnei nici 7000 p ea... :) |
Intrati aici sa vedeti preturi in Germania :? :?
http://eng.autoscout24.com/home/inde...&action=Search Chiar nu e scumpa ..... |
|
Singurul ieftin si sa nu uiti ceva .... NU SE POATE INMATRICULA IN TARA :x :x :x
|
daaaaamn... raritatea costa bine :lol:
|
Nu as da 10000 mii Euro pe un kazan de ursulet nici sa cada ceru pe mine ... sunt niste masini oribile Patrate pana shi dacia are unghiuri mai ascutite (normal sunt niste masini facute de NAZISTI), nu ai nici un pic de comfort in ele cutia de viteze o poti asemui cu una al unui tractor dar jignesti tractoarele plus de asta se conduc ca niste aspiratoare nu numai asta dar majoritatea nu au servodirectie plus ca unele nu au diskuri de frana pe spate. O fi ursuletul cea mai proasta masina ever???? NU pentru ca intotdeauna o sa existe trabantul shi broskuta shiiii porsche 911 racit cu aer ...... hahahhahahahhah
Asa ca dupa parerea mea paragul de 5000$ nu ar trebui sa il depaseasca nu ca as da bani astia pe ea dar sa nu exagerez. |
ia intrati aici si ziceti-mi daca va place...
eu spun ca este superb... https://www.4tuning.ro/bazar/bzdet.asp?id=3325 :roll: |
Da, l-am mai vazut... E DRAGUTZ! dar oare kt o costa?? :lol:
|
Dj slash - al meu are servo si e din '79 :lol:
tu vad ca esti cu asiatice. zici de bmw ca e facut de nazisti? pai ale tale sunt facute de oameni cara mananca caini si pisici. :D :D iar alea cu designu...tine de gusturi, dar ca sa compari dacia cu bmw....esti deplasat. se conduc ca aspiratoarele?....eu cred ca tu nu ai condus in viata ta un bmw, sau daca ai condus era vro ragalie tunata de vitan racig club si stata vro 15 ani in pamant. vorbesti despre unul dintre cei mai mari si cunoscuti producatori de automobile din lume de parca ai vorbi de aro campulung. no offence dar nu prea cred ca le ai cu masinile. |
Re:
Quote:
Quote:
|
In primul rand \"istorie\" a facut shi broskutza .. sincer o agreez mai mult e mai rotunda :P pacat ca are motoru- in the wrong place.
Cu BMW`uri am mers poate cu mai multe ca tine poate nu .. dar nimik nu imi displace mai mult decat sa merg cu un ursuletz. E un cosmar pentru mine. SINGURUL AVANTAJ PE CARE IL ARE MASINA ESTE CA:1) E UN BMW (cred ca se descurcau mai bine cand faceau motoare de avioane) shi 2) costa putin . Eu am o masina din 1990 dar sincer cred ca arata \"civilizat\" shi stiu sigur ca niciodata nu o sa am perspectiva sa cresc gaini in ea. Shi treaba cu pisicile shi caini .. hahahah .. get a life suka..... :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:27. |
- Copyright 2026 4Tuning