Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - world_cars (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/187230-machetele-mele-world_cars.html)

DrifterGT 15-05-10 23:50

Re: Machetele mele - world_cars

Quote:

Originally Posted by world cars (Post 3363184)
dodghe challenger 1/24 si un tir care il am mai demult nu scrie nimic pe el .

Dodge Challenger ... pacat de el , cu ce te'a suparat de a ajuns asa ? :cry::cry::cry:

model collector 15-05-10 23:55

Challenger este varianta Finish Line?

world cars 16-05-10 00:16

Nu ma suparat pe mine ... am un frate mai mic, si a fost la tara si a luat si cate-va machete, si so fi jucat pacolo cu ele si le-a zgariat...

nu e varianta aceea .

Mariusgl 18-05-10 07:22

Hai hai curaj in prezentarea....mai multe sunt curios!
Si apropo de Mr2....puteam sa jur ca e Porsche.:D:D:D

model collector 18-05-10 08:54

Quote:

Originally Posted by Mariusgl (Post 3368906)
Hai hai curaj in prezentarea....mai multe sunt curios!
Si apropo de Mr2....puteam sa jur ca e Porsche.:D:D:D

Chiar esti curios? cred ca este destul de usor sa iti faci o idee....

world cars 18-05-10 15:42

Diseara pun poze nu sunt acasa momentan.Model collector daca nu-ti plac machetele mele nu mai posta pe topicu-l meu.

model collector 18-05-10 15:49

Care machete sa imi placa? Asta este un topic care trebuia inchis de mult sau lasate doar pozele care cat de cat infatiseaza o asa numita macheta intreaga.

FED express 18-05-10 15:56

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3370025)
Care machete sa imi placa? Asta este un topic care trebuia inchis de mult sau lasate doar pozele care cat de cat infatiseaza o asa numita macheta intreaga.

model collector...:))...de ce esti asa rau cu baiatu asta??:)) hai maaa...
machetele is ca lumea alea americane si sunt curios daca sunt din tara in rest...WORLD CARS sa stii ca ai unele care ar trebui vopsite..cred ca nu ai timp si eu sunt in criza de timp dar asta e.Bine ai venit pe forum si sper ca in viitor sa ai niste prezentari mai consistente

DTH 18-05-10 15:59

Fără nicio supărare world_cars , eu ţi-am zis la început să faci un alt topic pentru machetele nevopsite , măcar să le prezinţi la topicul dedicat lor ca să evităm discuţii de genu . Toată lumea îşi prezintă machetele conform regulamentului . Sinceră să fiu nici mie nu îmi place să văd nişte machete care nu AU nimic de arătat pe secţiunea asta , şi ţi-am atras atenţia de la început dar văd că tu tot continui să pui machete care nu îşi au locul aici ...de ce nu vrei să înţelegi că pentru alea făcute "ţăndări " există altă secţiune ??

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3370025)

machetele is ca lumea alea americane si sunt curios daca sunt din tara in rest...WORLD CARS sa stii ca ai unele care ar trebui vopsite..cred ca nu ai timp si eu sunt in criza de timp dar asta e.Bine ai venit pe forum si sper ca in viitor sa ai niste prezentari mai consistente

MDB @ Nu este rău cu nimeni , are dreptate ;)

FED express 18-05-10 16:06

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3370064)
Fără nicio supărare world_cars , eu ţi-am zis la început să faci un alt topic pentru machetele nevopsite , măcar să le prezinţi la topicul dedicat lor ca să evităm discuţii de genu . Toată lumea îşi prezintă machetele conform regulamentului . Sinceră să fiu nici mie nu îmi place să văd nişte machete care nu AU nimic de arătat pe secţiunea asta , şi ţi-am atras atenţia de la început dar văd că tu tot continui să pui machete care nu îşi au locul aici ...de ce nu vrei să înţelegi că pentru alea făcute "ţăndări " există altă secţiune ??

MDB @ Nu este rău cu nimeni , are dreptate ;)

Imi pare rau am incercat sa fiu ironic nu ti-ai dat seama..mai greu in scris sa fii ironic.Scuze.Intr-un fel am incercat si eu sa mai imbunez lucururile am vazut ca este tensiunea cam mare pe topicul asta.Imi pare rau daca mai mult am incurcat.Deci repet:am incercat sa fiu ironic.Nu mi-a iesit.Sa auzim numai de bine!!

DrifterGT 18-05-10 20:37

Iti urez succes in continuare , numai ca unii nu suporta sa vada machete stricate,zgariate ... asa cum sunt si eu , daca vad o mica zgarietura imi vine sa arunc macheta , dar nu e nimic , totul se poate repara :D

world cars 18-05-10 21:39

7 Attachment(s)
swoop coupe si tail dragger

axel_BMW 19-05-10 14:08

Frumoase ultimele :D
Tail Dragger e Red Line ?

world cars 19-05-10 14:15

5 Attachment(s)
mersi... nu nu e red line .65' Impala si Custom '64 Galaxie

FED express 19-05-10 14:53

astea 2 is beton de unde le ai??cumva din America?

All times are GMT +2. The time now is 01:54.

- Copyright 2026 4Tuning