![]() |
Re: Sfat tuning Golf 3
ce sa zic ... n-am cuvinte ... daca tu ai prins cu gti 173 ? noi cu 1.6 ce sa mai zicem ca prindem cu treapta a 4-a 200 :))
hai frate las-o moarta mai bn inchide topicu ca nu are rost ... parerea mea zici ca vrei sa cumperi tuning la kil, pune poze sa vedem ce vrei sa faci grila sport e 75 lei, prelungire capota din plastic e 90 lei, sa o faci din fibra e vreo 300 ron ...jante 300 euro, xenon 200 ron, faruri clare + engel 500 ron, stopuri cu led 500 ron, folie fata + spate 500 ron ... ce vrei sa mai sti :)) |
Clone ...are dreptate noi cu motor 1.6 75cp prindem pe drum intins 190-195 si tu cu 2000 v6 prinzi 173. :D sigur nu sunt dati KM peste cap ? oricum ocupate mai intai de tuningul la motor. de preferat altu de la Shrot
Asteptam pozele + motoru |
@DeyuXxX: Vezi ca nu-i 2000 V6, e 2000 4 pistoane in linie (R4) ;) intai documenteaza-te si dup-aia scrie pe forum. Numa` bine.
Iar legat de tuning, tuningul nu se face la kilogram. Intai pune partea mecanica la punct sa mearga ceas masina si sa fie sigura, dupa care poti sa ii asculti sfaturile lui picinell, pentru ca ce ti-a insirat el e si relativ ieftin si o sa arate si bine si n-o sa te arate lumea cu degetul ca ai facut kitsch din masina. Spor la treaba. |
Quote:
Quote:
|
dupa cum zice si RideTheRiddle cred ca pe-aici cam bateti campii...cum poti zice ca "noi cu motor 1.6 75cp prindem pe drum intins 190-195" si tu ai 16 ani,deci sa inteleg ca nu ai condus,nici nu stiu daca ai masina deci rezulta ca nu ai mers cu atata...
oricum am cam observat pe aici pe forum ca cei care dau cele mai multe sfaturi si sunt cei mai priceputi intr-ale tuning-ului sunt copii de 15-16-17 ani...oricum bafta la modificat si am vrea sa vedem ceva poze... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
asta e 'bolidul' meu...un 2.0 8v cu destule modificari...caut d cva timp niste serpi...cine ma poate ajuta...multumesc anticipat
|
vreau sa imi tunez si eu masina si nu stiu cum...
ce ciocan ar fi mai potrivit? :lol: |
Quote:
|
eu nu inteleg de ce tuning-ul a ajuns o fita pentru cocalari, e simplu vinde golful i-ati logan lune naicu in spate si tips cu luminita si o sa te priveasca lumea cand treci, ca din moment ce intrebi pe ceilalti cum sa iti PERSONALIZEZI masina cred ca tot ce faci e de ochii lumii, daca nu era asa o aveai deja in minte desenata si imaginea oricarui detaliu, tuning e pasiune ce vine din minte nu copy paste
|
@bau4rock: Cata dreptate ai avut cu post-ul asta. ;)
|
Apai daca ai ajuns la 173 cu GTI....e grav..e obosit rau..schimbal...
parerea mea...omu nu stie cu ce se mananca tuningul..atat ca ii place sa vada la alte masini.. puneti si tu un VR6 pe masina...sunetu acela si forta cu care va trage e inconfundabila :shock: laso frumos jos cu niste suspensii reglabile... iei niste jenti frumoase..care iti plac tie..mie pe Golf 3 imi palc de exemplu cele de Golf 3 GT. si ce a zis si picinell sa iti pui pe ea.. daca vrei poti sa iti pui un tub de bass in spate..sau daca te tine buzunaru ii faci un audio Pioneer... o evacuare completa sport admisie noua daca vrei... ..Cat despre bari si praguri...cauta si tu pe net ce iti place...si ce se potriveste.. daca pui niste poze aici..pot sa iti fac in photoshop viziunea mea de GTI [ca aspect]. Bafta |
Quote:
pe mine ma tine buzunarul ! explica-mi si mie cum fac "un audio Pioneer...", te rog... usor de zis ce ai aberat tu pe aici, dar greu de pus in practica... crezi ca initiatorul topicului sta de pus vr6 pe masina cand el intreaba " cum sa imi tunez si eu masina? " ? si te rog sa ma ajuti cu prima problema, si anume "un audio Pioneer...", ca vad ca esti cunoscator... si hmm... ciudat, avem aceiasi varsta !:???: |
Quote:
vr6 isi pune toata lumea daca sta si se chinuie un pic .. mai bine puneai problema cu ce il intretine si pt ce anume vrea el tuning la motor ... daca vrea tuning la motot sa isi ia un 2.0t 1.6 tsi sau r32 astai tuning la motor pt un golf 3 multi viseaza tuning-uri la masini si habar nu au cat e de munca pt a iesi ceva ..si atunci cand e terminata incep criticile tipic romanesc |
Quote:
Da e de munca,dar daca esti pasionat de asa ceva si vrei sa faci le faci ;) cu sistemul audio pioneer.. ceia sa de greu sa iei boxele le montezi te interesezi de woofer...amplificator si gata.. hai sa nu facem off topic pe threadu omului ;) BAFTA! "e grele" cu ganditu'? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:58. |
- Copyright 2026 4Tuning